34Kubra Merhaba arkadaşlar İdari izinle dilekçesi vereceğim kurumuma. Bununla birlikte gebeliğimin 24.haftasında olduğuna dair rapor vermem lazımmış. Bu raporu sağlık ocağından alabiliyor muyuz?
Bircan221016 34Kubra idari izin kullandim 24 . Haftamda . Kadin dogum doktorundan aliyorsun evragi . Bir rapor gibi degil. Sadece 24. Haftada oldugunu bildiren bir belge veriyorlar .
Sehooo 34Kubra idari izin 32. Haftada verilmiyormuydu benmi yanlıs blıyorum ? . İdari izinde işverenmi krsılıyo yıne maasını yoksa devlettenmı alıyosun ?
Glbeyaz 34Kubra Ben hastanede calisiyordum daha önce RAPORTÖRdum İlgili makama bir yazı kadın doğumcu tarafından gebe olduğunu bildiren rapor saglik ocağı vermez usg görüntü istemezler ben çok düzenlerdim boyle rapor..
34Kubra Elika0 kadın doğum doktorunun randevuları çok dolu 2 hafta sonraya ancak görüşebiliyorum. Ama rapor bana hemen lazım 🙈
cocoblog bende aynı raporu yarın alacağım bugün sordum kadın doğumcunun vermesi gerekiyormuş 24.haftaya dair ultrason görüntüsü ve raporu
34Kubra cocoblog ultrason görüntüsü de mi istiyorlar. Tek hekim raporu isteniyormuş sağlık ocağından takip edildiğimiz için aile hekimimiz verir mi diye düşünüyorum çünkü kontrolüme daha 2 hafta var 😬
cocoblog 34Kubra maaleseff kadın doğumcudan alınması gerekiyormuş yani bana öyle söylediler ultrason görüntüsünü ve canlı olduğuna dair bir kağıda yazıp kaşe basacakmış bugün sordum o şekilde söylediler
C-12 34Kubra ultrason görüntüsü değil de ultrasonla muayene edip ondan sorna tek hekim durum bildirir raporu şeklinde yazıyorlar sağlık ocağı kabul edilir mi bilemem onu bi sorun
Esrakin 34Kubra Keske ona gore ayarlasaydin cnm ben 1 hafta once kontrole gittim 1 hafta sonra 24 haftalik olacagimi soyledum o gune tekrar muane verdi persembe bende gidi0 alicam 24 haftada alman lazim sonrasinikabul etmiyorlar
fg123 Ben 10 gün sonra kadın doğum doktorumdan alacağım ultrason görüntüsü demedi durum bildirir rapor vereceğim dedi. Aile hekiminden alabileceğinizi sanmıyorum.
Sans16 Kadın doğum doktorunuzun vermesı lazım zaten doktor hemen veriyor ultrasyon goruntusune gerek yok
Esrakin 34Kubra Nasil bilmiyon kiz ben hamileligimin basindan beri onu bekliyorum valla olmazsa git hastaneye doktorun sekreteriylr görüş verirler baska sansin yok cunku cnm hastaneye git konuş kabul edi0 verirler zaten