Mavikusss Arkadaslar 21 haftadayim ama birden agirlastim ve gaz sancilarim oluyor mu bu normal mi cok rahatsiz hissediyorum siz neler yaptiniz ve iyi geldi?
M-r-v Mavikusss merhaba canim bende aynı 21 girdim ağırlaştı birden göbeğim büyüdü ve birden kilo aldım yemek yesem de yemesem de hep bi şişlik var ve çok rahatsız ediyor nefesim yetmiyor gibi beni en çok soda rahatlatıyor
brvnsubasi Mavikusss aynı sorun bende de oldu 20+5 teyim bi şişkinlik ağırlık ve baskı hissi oluştu. Ve çok sık idrara çıkmaya başladım sizde de oldu mu
Calisananne25 Mavikusss 22+6yım benim de 1-2 haftadır gaz sancım oluyor. Çok şişkinlik yaşıyorum. Yemeklerden sonra bir fenalık geliyor ama 5 dk filan sürüyor, şişkinlik bir kaç saat devam ediyor. Çok yemiyor olmama rağmen 😒
Dilosceylan Mavikusss 21+4 kuzum bende. Hem gaz sancısı hem ishalim var çıldırtıyor beni gerçekten. Ufak ufak hareketlenmesi de var. En çok sanırım bu haftada zorlandım
M-r-v Mavikusss en son iki hafta önce tam 4 kilo almıştım o zaman dan bu yana daha da aldığımı düşünüyorum tartilmadim bu aralar hiç