Birtanemm KıZlar 29 haftamdayım son 2 haftadır kasılmalarım var yürümekte eğilip kalkmakta bile zorlaniyorum canım acıyor bu neden oluyor sizdede oluyomu
Dilekcnkn Birtanemm Benimde tam o haftada başladı canım 33 haftadayım hala devam açılma falan yok ama suyumda fazla sanırım oda tetikliyor
isimsiz1i Birtanemm ntsye bağlan canım sancım cıkar ilaç verir doktor bana progestan ve dlata crona diye bi ilaç verdi ismi tam hatırlmıyrm
Ctorun Birtanemm magnezyum ve adalat crono verdi kasılma olmaması için siz kullaniyormusunuz.magnezyum eksikliğinde oluyormuş.
Birtanemm isimsiz1i geçtimi seninki kaç haftalıktın kontole gidiceğim zmn nts haftasına denk geliyor bağlar inşllah ozmna kadar düzelir
isimsiz1i Birtanemm çok sık olmuyor ama oluyormuş annemede söledim sizde de oluyormuydu diye tabi oluyordu dedi normal yani bebek zamanında gelir zaten korkma :) ben 34 ikizler bnmki düşün iki bebek sertleşiyor karnında😂😂
gokhande Birtanemm bana da aynısını söyledi araştırma hastanesinde ki enfeksiyon bile sayılmaz dedi ama sancıdan duramadım özeldeki doktoruma gittim ilaç yazdı ertesi güne bişeyim kalmadı
madame bende de 27-28 haftalarda basladi 30lara gelince sıklaştı 32 ye gelince sancimda geldi serum igne filan sonra ilac verdi doktor hala olur ara ara kasilmalarim .. Bol su içip günlük maden suyu içip yatıp dinlenmenizi öneririm