Kuzeymom PoyrazzBey 2 ay 8 hafta yapar siz sanırım 18 hafta filan çalışmışsınız bence faydalanırsınız ama 170 e sorup net cevap alabilirsiniz
Dyg06 Arkadaşlar bende 28+4 haftalığım 32 de rapor alacağım çalışmayı düşünmüyorum daha sonrasında 170 aradım rapor prasından yararlanabiliyorum değil mi diye evet dediler. Ben de o zaman parayı Doğum yaptıktan sonra mı alacağım 2sefer ve birde rapor aldığım zaman şirketin muhabesine kendimiz mi söylüyoruz tek seferde yatsın diye parayı kafa karıştırıcı seyler bunlar ya 😬😬
Dyg06 Ben birde rapor aldığım zaman 32haftada çıkış işlemlerim yapılacak işsizlik maaşı almak için bi sıkıntı olmaz sanırım rapor parası almam için
Mervenin_Mucizesi Dyg06 merhaba, raporunu varken çıkış işlemi yapılamaz, rapordan sonra çıkış yapabilirsiniz, öncesinde yaparsanız da rapor parası hakemezsiniz birini tercih etmeniz gerekecek bildiğim kadarıyla yinede siz bh konuyu muhasebecinizle bir konuşun
Zekzek12 Mervenin_Mucizesi ben 32.haftada calisabilir raporu aldim bi doktordan ama simdi 36 haftalik oldum calisamiyorum sancidan calisamaz raporu alicagim baska doktordan alsam kabul edilirmi
Sevtugm Arkadaşlar ben 12 ay çalıştığım yerden ayrıldım ara ara işsizlik ödeneği de aldık 15 günlük gibi simdi başka kurumda sigortam başladı çıktığım gün başka gün diğer kurum başlattı hemen ben bu durumda 32 haftada işten ayrıldığım vakit günler yetmiyor denmez demi