Aslhn12 Nesli37 bebeğine bir şey olmaz ama annenin hislerini yaşıyorlar hissediyorlar ben genelde mutsuz durgun ve stresli olduğumda bebeğim de öyle oluyor hiç hareket etmiyor ama mutlu olduğumda o da kıpır kıpır oluyor karnımda.
Caglaluna Nesli37 ben de tartıştım 2 gün önce.. ve aynı korkuyu yaşadım halâ yaşıyorum. Elimizde olmuyor bazen. Aslında çok dikkat ediyorum stres yapmamaya ama bu sefer tutamadım kendimi 🥺 inşallah bebişlerimiz iyidir 🥺
Zamanbukucu Nesli37 stres bebeği etkiliyor elbette. Ben eşimle tatıştıgımda kasıklarım ağrırdı kendimi kasıp ağladıgım için ağrısından hastaneye bile gittiğim oldu malesef… hiç birşey senden ve bebeğimden önemli değil.
Clementinee Nesli37 haftamız aynı birşey olmaz İnşallah uzan dinlen bolca ben öyle yapıyorum şuan sakin kalmaya çalış 🤍
[silindi] Stres kasık ağrısı kasılma yapar sizi cok yorar bebege bişey olmaz ama mümkünse uzanın su için bir an önce sakinleşicek birşeyler yapın olay neyse düşünmeyin güzel şeyler düşünün herşey geçecek güzel olacakkk üzülmeyinnn düzelecek herşey