Crcs Esraali ben de kız arayabilirim öncelikle ilk bebiş sağ salim doğsun da 🤲🏻 Allah bagislasin 3 çocuğunuz normal doğum muydu?
Esan Esraali ay ben hic onceden yasamadim ondan mi etrafimdaki herkes panik bir ben normalim 🤷♀️ ne bileyim panik yapinca korkunca daha mi iyi olacak diyorum takmiyorum 😅 6 sinda sezaryen olacagim keske yarin gel dese kosarim 😳
Deletedmom93428 Esraali Biz bütünleştik ya artık iyiyiz böyle 😁anası taşıyor babası zaten isteiğini alıyor ben olsam bende doğmam 😁🥴 resmen kafasını kasıklarımda hissediyorum ama doğmuyor 😁
dertist Esraali benimde 3.suan olan tek korkum erken dogum olmasi onun disinda heyecan var oglum kime benziycek diye
Deletedmom93428 Esraali evet ya bana da karnım küçülmüş geliyor hatta eşimde dedi bu sabha yok be falan dedm ama bugun bende farkettm neden olmuştur ki🙄
kucukadam Esraali ben bilmediğimden mi korkmuyorum acaba 🙄 normal mi bu kadar rahat olmam sizin 4. olduğu halde korkuyorsunuz. Korkmalı mıyım aydınlatın beni🤔🤷♀️ 35+3 oldum
Esraali kucukadam korku değil de ister istemez insan ürküyor siz rahat olun zaten anlayana kadar bebeğiniz kucağınıza olacak 🥰🙏
Birkuzucukbeklerken Esraali yaaaaaa 🙈 korkma sen yaparsın Diye kendimi avutuyorum ne güzel oldu mu şimdi buuu 🙄🙄🙄
Esraali Birkuzucukbeklerken yaparız zaten 😅sadece dısarıdan hafife alınması beni geriyor doğum sonucta