Fulyabaykan Masal-07 antalya da yaşıyorum vitale hastanesine gidiyorum ali fuat beye 30 haftalık gebeyim gittiğim doktoru önerebilirim size ilgili bi doktor 🥰
Bebis3 Aysel0707 Ultrason resmini veriyor mu eşler girebiliyo mu kusura bakmayın bilmiyorum merakımdan soruyorum ☺️
Fulyabaykan Feyza-p 30 dan sonra ali fuatın istediği bi test oluyor mu şuan ne kadar sıklıkla çağırıyor sizi
Aysel0707 Bebis3 kız devlette yaptır ozel pahalı randevu al kadın doğuma de detaylı ıcın geldım vermıyor canım ultrason kagıdını versede bısey gözükmüyor kı sıyah ozel gıbı degıl bıde vurısten dolayı es gırılmıyor kac haftalıksınkı
Ftsclskn Masal-07 Özel Şelale Termesos Hastanesi - Mehmet Sinan Kurşun 😌 Çok memnunum doktorumdan, çok bilgili ve ilgili bir doktor 🙏🏻
Feyza-p Fulyabaykan benim erken doğum riski olduğu için 34 ten sonra her hafta gidiyorum ben serklajım filan bardı benim
Emsare Olimpos hastanesi Göknur hanıma gidiyorum. Daha evvel de doğumumu gerçekleştirmişti. Ne dikiş ağrısı çektim ne doğum sürecim zor oldu. Çok tecrübeli bir hekim
gldn065807 Emsare evet ya ofm deydi sonra sifaya geçti suanki hastanede çok uzak bize olsaydı eğer ona gidecektim bende memnundum