annelerim asla korkmayın ❤😊
İlk önce bacaklarıma bir varis çorabı giydirdiler 🤣çorap çok hoşuma gitti a hanımlar 🤣 lakin çıkınca ssezeryandan batırmışlar guzelim çorabı🤣cok üzüldüm🤣
Sonra sonda taktılar ama hiç acımadı hissetmiyorsunuz bile 😍 sonra beni bi sedyeye yaptırdılar piyuvvv ameliyathaneye 🤣❤oraya girmeden önce esinizi çağırıyorlar benim eşim geldi konuştuk güzel güzel başımı okşadı bide alnımdan öptü yolladı beni burası benim için çok duygusaldı 😣
Herneyse moral bozmak yok 🤣 sonra beni içeriye alıp diger ameliyat sedyesine yatırdılar tabi benimle konuşuyorlar rahatlatıyorlar 🤣
Ay ama orası bir soğuk bir soğuk anlatamam size 🤣 sanırsın kutuplar🤣 örtün üstümü diyorum örten yok vah garip büşra 😭😅🤣
Kollarımı yana yatırdılar bağladılar 🤣tabi ben şok bide ayagima agir bisey koydular sanki 🤣 orayı görmedim bu arada genel oldum 🤣 hala benimle şapsik şapsik konuşuyor doktorum 🤣😅 annemi olacaksın sen falan diye ❤🤣 tam o sirada kolumdan iğne yaptılar😍ve ben addaaaaa 🤣🤣 uyumuşum 1 dakika sonra uyandım 🤣(bana gore 1 dakika ) onlara göre yarım saat falan 😅 Neyse uyandım ama ağlıyorum istemsiz bir şekilde ablalar var etrafımda diyorum ki kızım nerde😊 babasına gitti falan diyorlar 😊 ama hala ağlıyorum diyorum ki niye ağlıyorum ben 🤣 bana diyorlar ki olur böyle şeyler🤣🤣🤣🤣🤣 her olur ya sürekli yaşıyorum hergun sezeryan oluyorum bende 🤣🤣
Neyse odaya götürdüler 😊 kızımda ordaydı babası da ❤
Karnıma bir kum koydular siyah birşey ile o bana çok iyi gelmişti onu tam kesilen yere koydular . hatta hemşireye az daha kalsın demiştim 🤣
Gelelim ilk yürüyüşe ❤😊 ilk yürüyüşüm çok kolay geçti direk yürüdüm ve ondan sonra sürekli kendim kalktm lavaboya falan gittim 🤣 çok rahattım yani korkmayın asla 😘😘
Süt konusuna gelelim ❤😊
Sütüm direk gelmişti ama okadar azdıki 😊 bebeğime yetmez saniyorken megersem migdesi Minnacıkmış yetiyormuş 😊❤
Asla korkmayın gonul rahatlığı ile girin çıkın💕