Karacam marbling10 ben yıllık iznimi kullandım rapor bitince yıllık izinde bitince 6 ücretsiz izne devam ettim
marbling10 Karacam yaa çok güzel olmuş benim bu seneki de duruyor seneye de olacak inşallah. En azından 2 aya yakın maaş almış olacağım öyle olursa inşallah. Ücretsiz izin için ne zaman başvurdunuz? Yıllık izin bitince mi bitmeden mi?
Karacam Elika0 şikayetçi olun bu durum dursun bnm iş alanım şikayeti kaldıramıcak sektör gıda sektörü o yüzden çok dikkat ediyorlar yasal durumlara
Karacam marbling10 yıllık izin bitmeden şirkete göre bu süre değişiyor ama genel kural bir ay önceden
Sevda-06Macit marbling10 durum yine aynı olur ki zaten bende pek tavsiye etmiyorum önce ücretsizi kullanın bence sonra yıllık izin alın derim şahsım adına
Bbebegimibeklerken Sevda-06Macit özel sektördeyim ben canım hastalık raporu olması farkeder mi o konuda bile bilgim yoktu 🙄
Sevda-06Macit Bbebegimibeklerken tabiki analık dışında bir rapor alınmalı aksi halde rapor durumunuz bozulur. Birde gün sayısı da önemli diye biliyorum değişmemiş ise
marbling10 Karacam tamamdır teşekkür ederim. Bağlı olduğum kuruma sordum yıllık izin kullanıp ücretsiz alsın demişler, ben başka kurumda süresiz görevliyim. İnşallah görevli olduğum kurum da sorun etmez de yıllık izni kullanıp öyle ücretsize ayrılırım
Karacam marbling10 yok bu sorun edilmiyor yıllık izin hakkın doğuyorsa kullanır sonra ücretsiz izin istersiniz