Gnskz Kızlar selamlarr 30 haftalığız bebıs sürekli içimden vuruyor gibi bes dakıka boyunca falan cok afedersiniz vajina popo kısımdan vuruyor gibi hissediyorum bunu tek hisseden ben. Miyim normal bir sey mi
secoz Gnskz bazen bana da oluyo büyük tuvaletim gelmiş gibi oluyor 😀 doktor normal demişti 27 haftalığım 😊
Minikanneee Gnskz Benimde öyle 28 haftalığız çoğu zaman hareketlerini vajinamda hissediyorum hatta doktora gittiğimizde de aynı şekildeydi doktor ultrason da göstermişti bak ayaklarını vuruyo diye :)
Fehime16 secoz aaaa öylemi oluyor bende 26+6dayim gidiyorum lavaboya kabiz oldum diyip geri dönüyorum 🤣🤣
Elalinaipek Aynı benim de öyle☺️ Nerdeyse çıkacak gibi hissediyorum. Başı aşağıya geldi, onunla ilgili olabilir.
Plnyvz Minikanneee bende 26+2 sürekli vajinaya arkaya tekme hissediyorum normalmiymiş acaba doktorunuz birşey dedi mi bebeğin başı aşağıda bende öyle vurunca doğacak sanıyorum 😔
Fehime16 Gnskz normal canım makattan tekmeledinde bende hissediyorum sonra dalga geciyom çık dışarı bende senin totonu isiricam diye 🥰
Fehime16 secoz aaaa ahahah çok güldüm bilmiyordum arada vuruyor hissediyorum ama bu şekilde olacgi aklıma gelmemişti 🤣 kıyamam ya o idrar olayı felaket oluyor 🤣🤣
Minikanneee Plnyvz en son ben 25 haftalıkken gitmiştim doktora o zaman baş aşağıda falan dememişti bana ayaklarını vuruyo normal demişti şimdi perşembe günü gidicem kontrole belki baş aşağı dönmüştür o yüzdendir ama genel olarak normal demişti
ogretmen_anneee Gnskz ay bir kere bunu yaşadım ve bebek değildir demiştim bunu okuyunca emin oldum 😂 namazdayken popoma indirmişti ve ben noluyor bana ya demiştim 😂