ilknursoykan Gebelikte yaşanan hemoroid sorunu için kadın doğuma mı genel cerrahiye mi gitmek gerekiyor? 19+1 haftalık hamileyim her defasında kanama yaşıyorum tuvalette, bu sorunu yaşayanlar nasıl çözdünüz yardımcı olur musunuz?
ENK tuvaletini yaparken zorlanip kan geliyorsa gidin bakıp ona göre ilaç verebilirler genelde hamilelerde veya normal doğum sonunda bayanlarda basur görülebiliyor hic şişlik hissettiniz mi makat bolgesinde tabi ben yine net konuşmayayım doktor görüp test yapıp daha iyi bilir öyle bir durum varsa basur gibi şişlik varsa makat bolgesinde genelde ilaç veriyorlar onun dışında günde 3 kez sıcak suya oturuyorlar tabi siz hamilesiniz sıcak suya oturmak ne kadar doğru hamileler için bilmiyorum. Korkmayın ama geciktirmeyin
ilknursoykan ENK hamile kalmadan öncede başlangıcı vardı hamilelik ile beraber arttı diyebilirim kabızlıktan dolayı, gideceğim genel cerrahiye hemen teşekkür ederim.
ENK ilknursoykan hala başlangıç denecek kadar küçükse yan fındık büyüklüğünde ise sorun olmaz ilaçlarla gecirebiliyorlar ama kanama bir tık üstü oda halledilebilir fakat hamile olduğunuzu göz önünde bulundurun geciktirmek gelmez en en kısa zamanda randevunuzu alın lütfen