Tubis2021 Kızlar, göğüs uçlarımda emzirmeye bağlı çatlaklar oluştu ama öyle böyle değil. Bu kremi kullanıp faydasını gören var mı? Bi yardımcı olur musunuz ?
Meless Tubis2021 bende 3 gündür kullanıyorum 35.haftadayım göğüs ucum çatladı ve el değmiyor resmen… Şu anlık öyle mükemmel yararı oldu diyemem. Deniyorum inşallah işe yarar
Deletedmom_5 Tubis2021 Ben kullandım aşırı işe yarıyor bu sancılı süreci 3-4 günde atlattım o krem sayesinde
Afifeelif Tubis2021 ben çok faydasını gördüm ama ben daha çatlamadan başlamıştım sürmeye.. bir de doğumdan sonra sürdükten sonra silikon göğüs ucu takıyordum kremliyken çamaşırına değmiyordu göğsüm böylelikle çok daha nemli kalıyordu.. emzirmeden önce de kaynatılmış ılıtılmış su ile pamuk yardımıyla siliyordum göğsünü.. 1 haftada herşey geçmişti👍
H_myra1 Tubis2021 kızımda kullandım ama faydasını görmedim ben emzirmek işkenceydi sürekli aglıyordum o çektikçe ama oglumda gögsüs kalkanı kullandım çok faydasını gördüm yara falan hiç olmadı yine onu kullanacagım
Tubis2021 Afifeelif ben şimdi başlayacağım kullanmaya ama geç kaldım galiba çünkü artık kanar vaziyette bi umut dedim iyi gelirse
Afifeelif Tubis2021 sürdükten sonra kıyafete deyip azalmasını engelle canım.. inşallah emzirme aralarında kremi göğsünde tuttuça işe yarayacaktır.. bir de annem beyaz lahana yapraklarını haşlayıp buzdolabına koymuştu. Soğuyunca göğsüme koydum o da çok rahatlamıştı..
Tubis2021 Afifeelif onu da deneyeyim yarın bir doktora gideceğim genel cerraha o ilaç verir senin de dediklerini yaparsam iyi gelecek inşallah