GoncaClk Cinsiyet partisi gbi bişey düşünmüyorum ama eşimle baş başa bı balon patlatmak istiyorum ya da doktora rica etsek o mu patlatsa sizde yaptınız mı herhangi bişey? 🤗
2-prensesannesiii GoncaClk ben pembe ve mavi balon almıştım elinde kalan cinsiyeti dedim videoya aldım öyle güzel olmuştu 😍
Filiz1 GoncaClk evet biz baby shower yapmıştık 14-15 kişilik ailemizle yaptık ufak bi parti cok güzeldi cok güzel bir anı kaldı 🥰
cinardefnemoms GoncaClk ben cinsiyeti 12. Haftada öğrenmiştim ama kimseye demedim 17 haftaya kadar tam kesinleşince eşime sürpriz yaptım bı kutunun içine bebek ayakkabısı ve bandana koydum ‘ hazır ol babacim prensesin geliyor’ yazdım balon almak istedim ama o zamanlar kanamam olduğu için böyle bişey yaptım tatlı bı anı kaldı 🥰
GoncaClk 2-prensesannesiii Bende öyle mi yapsam siyah balon alıp biz mı patlatsak bilmiyorum her ikisi de heyecanlı aslında 🥰
KubraAydin Nigarhacizade Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları ve link paylaşımı forum kuralları gereği yasaktır. . Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar.
bugo Eşim bi arkadaşımla anlaşıp doktorun cinsiyeti yazdığı kağıdı ona verdirip, balon aldırmış.Normalde kağıdı evde açıp hatıra videosu çekecektik. Biz kendi aramızda patlattık balonu, bana da güzel bir sürpriz olmuştu🙈
GoncaClk Filiz1 yaa maşallah size çok güzel olmuş herseyimiz🌸😍 bende böyle bişey yapmak isterdim ama maalesef ailelerden uzakdayiz bence eşimle baş başa olabilecek bişey istiyorum ☺️
Buketylz944 Bende çok istemiştim ama ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz, tek başımıza yapmamızındq bir anlamı olmayacak dedik direk doktordan öğrendik ☺️ Ve sonra gözyaşları sel 🌸🥰 belki 2.ye
GoncaClk Buketylz944 bende o konudan dolayı çok kararsızım ama sadece çift olarak balon patlatan da çok 🤗 ikinciye en güzeli nasip olsun ins 🌸