Aysegul354 Nasipse 1 ocakda bebisim gelicek, kislik alicam da 3-6 mi almak mantikli 6-9 mu? 3-6 cok kucuk geldi gözüme.
Aysegul354 Aysegul354 Kusciviltisi yok yanlış anladınız tabiki 0-3 alicam ama kislik kiyafetleri bir kere halledicem de 6 aylikken haziran olucak ya 3-6 tüm kis giyebilir mi 🙊🙊
Sblatc Aysegul354 benim de Aralık başı gibi doğacak inşallah. 0 3 leri uzun kollu, 3 6 zıbınları kısa kollu falan aldım. En fazla 6 aylık aldım zaten 6 aylık olduğunda yaz geliyo o zaman da ne lazım olursa onu almayı düşünüyorum.
[silindi] Kusciviltisi bugün alışveriş yaptık yenidoğan bile gözüme büyük geldi yeni doğmuş bebek bu kadar var mı varsa bu bebek ordan nasıl çıkıyor diye düşünüyordum teşekkür ederim 😂
MinikMucizeninAnnesi 1 ocakta doğacaksa 0-3 ay almanız gerekmez mi🙄 bizimde 6ocak doğum gözüküyor ben ↉ ay alıyorum genelde. Bir kaç tanede 3/6 ay aldım ama ↉ ağırlıklı alıyorum
Aysegul354 MinikMucizeninAnnesi yok yanlış anladınız tabiki 0-3 alicam ama kislik kiyafetleri bir kere halledicem de 6 aylikken haziran olucak ya 3-6 tüm kis giyebilir mi 🙊🙊
Kusciviltisi Aysegul354 ben boya göre alıyorum genelde e bebekte 0-3 ay 62 cm 😂 Yenidoğan’da aldım bir kaç parça cünkü yeni doğduklarında gerçekten çok küçük oluyorlar 🙈
Aysegul354 Sblatc yani 3-6 aylik yazanlar tüm kis olur mu diyorsunuz 🙊 3-6 aylik yazanlar 4.aydan sonra olmuyormus genelde🙊 bu sebepten kafam karıştı
shinemuu Aysegul354 Bizim kızın kilosu ve boyu iyi görünüyor şuan. 0-3 ü 3 aydan sonra giyemez, 3-6 ayı 6 aydan büyük giyemez. Çeker, bebek iri olur vs mantığıyla aldım. Bakalım inşallah denk gelir😅
Purpura26 Aysegul354 Bebeğim 37 günlük. 55 cm boyu ve 4.300 kg. Hala yenidoğan kıyafetleri oluyor. Yani normal bir bebek boy kilo olarak. 3-6 ay al bence. Çünkü alınan her şey büyük geliyor. Yenidoğan kıyafetleri bile 😁
Ctorun Aysegul354 çok fazla birşey almayın bence ben öyle yaptim.cocuk doğunca kilosuna gore alacağım.cunku bebegimin kilolu doğma olasılığı var.
Sareliidunyam Aysegul354 kışlıklar çıktımı? LC Waikiki felan. Benimde 15 aralık. 0-3 ay ve 3-6 alacağım
07-02-2019 Aysegul354 walla 2.bebegımı beeklıyorum unutmussum hep ama kıyafetlerı yıkarken dıkkatımı cektı 0-3ay gıydırmısım ılk dogdugunda ama kısa bı sure cabuk buyudu yenı aldım ama benım bebegım 3. 710 gr dogmustu dogum kılosuyla gelısımıne baglı bırazda. 😊
fatmamusa-28 Aysegul354 biz 2,5 aylığız şuan 3-6 giyiyoruz hatta bi tık büyük oluyo 6-9 a geçmemize epey var siz ilk 3-4 hafta yenidoğan giyeceksiniz sonra 1-3 sonra 3-6 😊
beyza1234 Aysegul354 3-6 ay yazanı asla 6 aylık bebek giyemez (eğer çokkk minyon bi bebek degılse )3-6 ay yazanı 3-4 aylıkken en fazla 6-9 yazanı 6-7 aylıkken anca giyiyor hatta biraz iri bebekse 6-9 yazwnı 5 aylık bile giyiyolar kesinlikle büyük alın