Bebegimgeliyo Oğlum bugün 11 günlük oldu ve ben onu 40 ı içinde sünnet ettirmek istiyorum samsunda devlet hastanesi yapmıyoruz biz dedi yapan hastane ve fiyat bilgisi arıyorum bilen yazabilirmi
Ebruliiimm Bebegimgeliyo samsun medicana yapıyor ama fiyat nedir bilmiyorum bende gecen gün broşürlerini gördüm bir sorun isteseniz
Bankacianne48 Bebegimgeliyo samsunda medicalpark var oraya götürün. Bn 36 gunluk iken istanbulda medicalpark da yaptırdım
Sermec27 Ebruliiimm bende Samsun medicanaya gidiyorum kontrollere doğumu da orda yaptm bizde 74 günlük olduk sünnet yaptırcaz bu yakınlarda fiyat ne acaba
Bebegimgeliyo Sermec27 aradım iletişim bilgilerimi aldılar mesai saatlerinde döneceklermiş ben öğrenirsem yazarım sizede
Ebruliiimm Sermec27 fiyat bilgisini bilmiyorum maalesef henüz oğkım doğmasını için mi fiyat bilgisi almadım sadece broşürlerinde doğumdan 10 gün sonrası itibaren yaptıklarını biliyorum
Bebegimgeliyo Sermec27 medical park 2500 medicana 2200 dedi ama medicana doğum burdamı oldu dedi ben doğumu orda yapmadığım için bu fiyat vermis olabilirler ben bide oyak üyesiyim eşim asker gecerli değilmiş sünnette bende fakülteye sorucam
Hellobaby12 Bebegimgeliyo bu sünnet fiyatımı 🤭inanamıyorum bize Elazığ da şehir hastahanesinden doktor eve gelip kesiyor 500₺