31.haftada Rahim ağzı kısalığı ve bebeğin doğum pozisyonuna erken girmesi ((28.hafta)) sebebiyle bebeğimizin 35-36. Haftada gelebileceğini söyledi doktorumuz. Biz de tüm hazırlıklarımızı öne çektik. Bebeğin eşyaları, hastane çantamız, hastane seçimimiz vs. Hepsi tamam. Sonrasında 37+5 de doktorumuz çatı muayenesi yaptı. Muayene esnasında kan geldi, doktorumuz nişan geldiğini, 2 cm açıklık olduğunu, doğumun 1 haftaya olabileceğini belirtti. Biz yine hurraaa son hazırlıkları öne çektik. Bugün 39+1 deyiz. Nst de sancı çıkmıyor. Bebek de gelmiyor. 2 gün önce gece regl ağrısından daha kuvvetli kasık ağrısı ve bel ağrısı çektim bütün gece. Allah dedim gidiyoruz. Gece hiç uyutmadı beni, ben yine sabaha kadar duş aldım hazırlık yaptım. Sabah sancı kesildi, sabah kontrolüm vardı nst ye girdim yine sancı yok. O günden beri de yine bir belirti yok. Nişan geldi, açıklık 2 cm, normal doğum bekliyorduk ama kızımız gelmedi. Başına gelen var mıdır? Doktor gelmezse 40+0 da yatışını yapar suni sancı ile normal doğumu deneriz dedi. Suni sancının normal sancıdan çok farkı var mı? Yine normal doğum yapabilir miyim acaba ?