Bebekinannesi Kızlar ben 36 doktora göre 37 haftalık hamileyim hepimiz bayaniz sonucda eldivenle temizliğimi yapıyordum karnım iyice kabardigi için zorlanıyorum artık sizler napiyosunuz ağdadan da korkuyorum sonra haftalar gitmeyi düşündüm??
Guley_ Bebekinannesi bence sonraya bırakma canım doktor kontrolüne gidicem diye hazırlık yapmıştım kişisel temizlik yani 37.haftada erken geldi bebesim 😀 yapmasam öyle yapicaktim doğumu 😀
Bebegimicin1 Bebekinannesi ben her dusa girdiğimde temizlenmeye çalısıyorum nezaman ne olacgı belli olmuyor bazen aniden acilde buluyorum kendimi bi ayna aldım oturuyorum karşısına jiletle temilezmeye çalısıyorum son zmaanlarda jiletle birwz daha kolay oluyor ada kadar temiz olmasada temiz oluyosun yinede ilk gebeliğimdede öyle yapmıştım şimdide 35+4 üm
Bir_tospik_beklerken Ben en başından ağdaya gittim. 6. Aydan sonra acı hissetmeye başladım ama en temizi en kolayı bana o geliyor. 1 aydır halim olmadığından gitmedim baya zorlanıcam ama bakalım giderim bu hafta son 1 2 daha giderin inşallah doğuma kadar
Nurayselvii Henüz daha 5 ayligim kendim yapıyorum ağda ama şimdiden bile zorlanıyor insan aynaya bakarak yapıyorum bende ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemem🤣