zehranurr Kızlar 1 hafta önce sezaryen doğum yaptım, sezaryen dikişlerine vs uygun korse önerisi yapabilir misiniz? Mümkünse sımsıkı olsun, iyi sarsın
kirpapatyasiii zehranurr ben yamunanin askılı olanını aldım ama kullanmadım henüz herkez çok memnun ama sezeryan dikişi olunca bisey diyemeyeceğim isterseniz arayın firma çok güzel ilgilenip bilgi veriyor 🤗
candanx canım bende yamuna alacaktım ama bedende karar veremiyordum sonra bunu gördüm arkadaşımda çok beğendim çok sıkı hem fiyatı da baya uygun tavsiye ederim https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Citcitli-Body/5217903/1570311
candanx ben de sezeryan olucam bunu kullanıcam hem bununla rahat emziririz hem de tuvalete rahat gideriz ben 36-38 (s-m) olanını aldım ama baya sıkı inşallah içine girebilirim diyorum eğer hamilelikten önce 38-40 bedensen l-xl al 😉
bykarakan benimde 1 hafta oldu yarın doktoruma sorucam kullanabilir miyim diye çünkü yürürken ve gülerken organlarım sallanıyor sanki ya da karnım 🥴 koyunun dötü gibi 😅😅😅
Birgul Nnurdan Forum kuralları gereği link paylaşmak yasaktır. İsim olarak önerebilirsiniz. Mutlu forumlar 💜
candanx Seda_nrr bence al pişman olmazsın canım. yalnız sıkı baya, doğumdan önceki tam bedenini al. ben doğumdan önce 36 bedendim s-m aldım yani 36-38 olanı. inş içine girebilirim diye düşündüm ama sıksın istiyorum birazda. eğerki doğumdan önce 38 bedensen l-xl olanı bile alabilirsin yani