Bilen bilir ikiz gebeydim ben 36 haftalık olduğumuz günün akşamı ağrı girdi kasıklarıma ve kuyruk sokumuma acile gittik biz apar topar tabiki neyse beni hemen doğum haneye aldılar tabi nst de sancı yok herşey normal vajinal muayene yaptilar 5cm açılma var ikiz olduğu için sezaryan dedi doktor zaten normal doğum şansın yok dedi herturlu sezaryanmi şimdi 5 cm açıklıkta olunca acil sezayan dedi bana ben zaten korka korka gittim tabi doktor öyle diyince ağlamaya başladım hemen ameliyathane hazırlansın dedi doktor eşim dışarda babam dışarda annem şehir dışında tek başıma kaldım orda neyse sondada çok korkuyodum herkez korkuttu beni tabi bende üç buçuk ariyom sonda takılırken hiçbisey hissetmedim okadar söylüyorum size sakın korkmayın benim kadar korkak olamazsınız çünkü😂
Ben herşeyden korkuyodum bu hamilelik bana okadar korku verdi ki ordan burdan söylenenler flaan habere pozitif sezaryan doğum hikâyelerine bakıyorum hem burdan hem YouTube’dan sondayi taktiktan sonra sadece sürekli çişim varmış gibi hissettim okadar sedye getirdiler tabi bana önlük giydirdiler bone taktılar kan aldılar imza artırdılar serumuda takip ameliyathane ye gittik biz bende korku tavan pacamdan akiyo okadar diyorum ameliyathane de sedyede oturur vaziyette durdum kimsede kolumdan tutup bastırması yani herkes farklı anlatiyo gerçekten boş konusuyolar batikon sürdüler temizlediler adam sürerken soğukluk hissedersin dedi zaten hazırladım kendimi cocuklarimi düşünmeye çalıştım sadece sakın olursan iğne acitmaz dedi derin nefes al kendini kasma dedi kasarsam acirmis derin nefes aldım gerisini Rabbime biraktim iğneyi sokuyorum dedi soktu abartmışlar sadece okadar diyorum tekrardan damar yolum daha çok acıdı benim bulamadılar edemediler sezaryan iğnesini hiç hissetmedim ben ufak bi sizi oldu tabi ama abartılacak kadar değil ben dayandiysam siz herturlu dayanirsiniz zaten ayaklarınız yanmaya basliyo uyusuyo hiçbisey hissetmiyosunuz uyustuktan sonra uzattılar beni önümü örttüler saat 8.30 Fatih’im 8.32 de Hamzam doğdu aglayislari zaten beni benden aldı çektiğim cefanin canı sağolsun şu sefamin güzelliğine bak okadar güzel bişey ki herşeyi unuttum resmen beni orda ikiyede ayirsalar umrumda değil di cekistirmeleri hissediyorsunuz kızlar acı falan kesin yok yani sakın kafaya takmayın 9.30 da çıktım evlatlarimi görmedim küveze Koydular çıktım tabi odaya aldılar ilk gece ağrılı geçti iğnelerle durdurdular size sukadar söylüyorum kendinize kaysi kompostosu ve deepend almayı sakın unutmayın hastanenin hasta bezi ufakti depend okadar rahat ve bol ki 76 ile hamile kaldım 92 ile doğuma gittim xl deepend aldım şuan 87 kiloyum tabi😂
Doğum yapalı 4 gün oluyor herkez demiş ilk kalkış zor vallahi hiçte değil yok yere bakmayın basınız döner yalan ben başimi yerden kaldirmadim bişey olmadı baş agrimda olmadi ilk gece saat birde şu içtim 2 de çorba içtim daha sonra yürüyüşe kalk dediler 2.30, gibi kalktım eşim koluma girdi yürüdüm sonra geri geldim bol bol yürüyün sadece bide Nescafe su bunlarida ihmal etmeyin ikinci gün baya yürüdüm hemşire bile kendini yoruyosun dedi ben baya kaptırdım kendimi😂😂
Zaten yatmaktan sıkılıyorsunuz kendiniz yürümek istiyorsunuz ikinci gün çorba yemek yok tuzsuz tabi tovalete çıkamadım malesf artık yemekler gına getirdi ananem kaysi kompostosu kaynatti iki saat için de bir gaz çıkarmışim bir tuvalete çıkmışım hicbukadar mutlu olmadım yani osurucagima sevineceğim aklıma bile gelmezdi😂😂
Hemen yemek söyledim tabi antibiyotik vurdular damardan tansiyon olcuyolardi bukadar sonra normal yemek geldi ertesi gün ağrılarım geçti ama yanmalar başladı pansuman yaptılar ikinci gecede yattım üçüncü gecenin 8.30 beni taburcu ettiler eve geldiğim gece hemen banyo yaptım su geçirmez bant alın hiçbisey olmuyo bnm tek sıkıntım dikislerim ipli dikiş 10 gün sonra aldırmaya gel dedi doktor bana ondan korkuyorum malesef şuanda dördüncü günüm evlatlarını hiç görmedim süt sagdim ne çıktıysa Sinop’ta oturuyorum Samsun’a süt getirdim evlatlarını görmek için 3.5 saatlik yok geldim sütumu verdim evlatlarimi gördüm çok şükür solunum sıkıntısı yok kendileri beslenebiliyolar sütü kabul ederlerse bir kaç güne evde paşalarım biri 2580 biride 2360 doğdu ikiz olduğu için tedbir amaçlı ordalar sakın korkmayin dicegim bukadar sezaryan sonrası sütunuz gelmezse bestlak süt damlası birde hummana galiba süt yapıcı çay kullanın benim göğüslerim şuan ağrıdan kopuyo sağmadim yola cikicam diye taş kesildi eve gidince hemen sagicam birde şey sorucam hanımlar benim evlatlarım devlet hastanesinden özele sevk edildi devlet hastanesi sevk etti ücret almazlar değilmi biz böyle birşey talep edmedik çünkü bize sormadılar özel hastaneye sevk yapmışlar bizlik birşey varmı acaba ücret alırlar mı bilgisi olan yada başına gelen varsa yazın lutfen biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin Allah a emanet olun rabbim hepinizi evlatlariniza bağışlasın öpüyorum🙏♥️♥️