isimsiz1i marbling10 boşlamıyorum ki herkes gibi maske takmaya devam ediyorum kalabalığa girmiyorum ama bazen hasta olmadığını bildiğiniz insalarla oturuyorsunuz geçen öyle oldu Allah koruyor sanırım gene bende bişe yok
marbling10 isimsiz1i boşluyorsunuz demedim dikkat edin yine de, bulaşmıyor bana şeklinde dğşünmüşsünüz ya o yüzden
Desena Kizlar bende iki aylık hamileydim covid Olduğumda. Hamileliğin ilk belirtileri ve covis bir araya gelince baya zor geçirmiştim . Bir aydan fazla çektim. İki ayda anca toparlanabildim. Ama b nde bebeğimde gayet iyiyiz. Şimdi 27+0 günlüğüz. Dilerim bir daha gelmez .
_Eylll1 Yesimiko- ciğerlerinize indiğini nasıl Anladınız acaba benmde 8.günüm biraz öksürük ve balgam var diğer şikayetlerim neredeyse bitti sizdede var mıydı balgam?
Yesimiko- _Eylll1 ben kanlı balgam çıkarıyordum. Ateşim düşmüyordu. Zaten hastanede yattığım için doktor söyledi ciğerlere indiğini.
_Eylll1 Yesimiko- çok geçmiş olsun benm ateşim diğer semptomlarım geçti sadece biraz öksürük ve balgam var arayan sağlıkçı gidip tomografi cektirsen iyi olur dedi ama gitmekde sıkıntı
Gzey123 Kızlar ben de 31 haftalık hamileyim ve pazartesi hastalandım salı gidip test verdim pozitif çıktı. Doktorum vitamin ve kan sulandırıcı iğne yazdı ileri haftada olduğum için. Delta varyantı değil karantina mız 15 gün. Tat koku kaçıncı günde gidiyo yada herkeste gidiyo mu. Hafif öksürüğü m var şükür sanki hafif atlatıyor gibiyim yada ilerleyen günlerde mi artıyo rahatsızlık
Yesimiko- Gzey123 bende artmıştı herkeste aynı olur mu bilemiyorum. Evet tat koku 4.gün falan gitmişti
Zehrak Yesimiko- bende şuan koronayim 10. Gunumdeyim, bı doz sinovac olmuştum çok şükür grip gibi atlattım şuan öksürük var sadece. Aşı olmamın etkisi olduğunu düşünüyorum hafif geçmesinde. 34. Haftadayim bu arada.
Cidella Zehrak benim de 9.gunum karantinada. Bende de öksürük var sadece. Bir de tat ve koku kaybı yaşıyorum. Bebeğim de umarım iyidir. 7sinde karantinanin son günü. 8.de de doktora randevu aldım. Ben de tek doz sinovac olmuştum. Onun az da olsa etki ettigini düşünüyorum.
Gzey123 Yesimiko- inş artmaz da böyle atlatırım. Normalde pazartesi den beri hastayım ama salı yaptrdım testi bugün 4. Günüm
Gizem2626 Yesimiko- 9 haftalıkken oldum delta varyanti bugün 9. Günüm çok şükür 6 günden sonra kendime geldim ağrılarım çok çok hafifledi.Allah kimseye yaşatmasın çok zordu ağrılar berbattı kalça kemiğimin resmen kırıldığını hissettim 😔 mide bulantılarimdan dolayı hicbirsey yiyip icemiyorum Dr umu aradım şuanda bulantı ilacı veremiyor karaciğer covidden dolayı etkilenmiş olabilir diye hayırlısıyla bitsin gitsin artık 😕
Yesimiko- Gizem2626 evet benim kovidten dolayı karaciğer enzim değerlerim yükseldi bu hafta kontrolüm var. Berbat bir hastalık . Sürekli kustum. 20 günde 5 kilo verdim. Lütfen yemeye çalış. Doktor eğer yemezsen yoğun bakıma alıcaz seni durumun kötüye gidiyor dedi korkudan yemeye başladım. Ondan sonra az da olsa toparlandım. Kussan bile lütfen ye. Geçmiş olsun
Ecem16 Yesimiko- cumadan beri hastanede yatıyorum, maalesef ciğerlerime inmiş korona, ama çok şükür ateş kontrol altına alındı ve bebeğim iyi.. İnşallah öksürüğü de atlatıp sağ salim çıkarız burdan.. Çok teşekkür ederim, hatırlayıp sorduğunuz için..
Yesimiko- Ecem16 ben de 17 gün yatmıştım. Çıktıktan sonra başka dünyadan gelmiş gibi oluyor insan. Allah şifa versin inşAllah tez vakitte çıkarsınız
Bebegim000 Ben geçirmedim çok şükür ama kuzenim şuan 6 aylık hamile delta varyantını çok çok ağır geçiriyor dün yoğun bakıma aldılar en son balgam vs kusuyormuş eşi söyledi doktorlar ciğerleri sarmış demiş, nefes alamıyormuş inşallah iyileşir evdede 1 buçuk yaşında bebeği var şuan babası bakıyor Allah korusun hepimizi
Yesimiko- Bebegim000 yaa Allah ailesine bağışlasın. Bende kanlı balgam çıkarıyordum. Kovid olanlar ancak anlar kovid olanların halinden gerçekten çok zor bir hastalık
Berrycherry Shnern bence bunu doktorunuza mutlaka danışın. Yesimiko- 1 aya indi diye biliyorum ama en erken olabileceğiniz tarih enabızda yazar zaten.
Bebegim000 Yesimiko- Allah yardımcınız olsun valla hem geçirenlerin hem covid olanların çok pis bir hastalık