Yesimiko- pamuk_anne ben hastanede yattım oradaki suyu gelenleri doğuma alıyorlardı. Kimisi nefes alamadığı için sezeryan oldu. Kimisi ciğerlerinden dolayı sezeryan olamazsın normal olacaksın diyip normal oldu. Bünyeye göre değişiyor
pamuk_anne Yesimiko- aa şaşırdım bak, sevindim aynı zamanda. İkinci gebeligim de normal olursa sevinirim diyordum ama korona ihtimalinden risk almayıp sezaryene de alabilirler gibi geldi. Hafif gribim şu an, tahlil yaptırmadim ama nolur nolmaz bileyim yani teşekkür ederim
isimsiz1i Yesimiko- vallah hemen nazar değiyor geçen çatlaklardan bağsetmişlerdi yok çatlağım dedim gecedinde direk çatladı😂😂 görsen harita karnım ve ikiz bebeklerim😍
Ysmn311111 Nasip_kismet çok şükür bulaşmadı cnm 3 gün kuvezde yattı test fln yaptılar geldinde eldiven maskeyle kucağıma aldım emzirme sadece ama sütünü sağ geri çekilmesin benim gelmiyor sağmadım için
GulcanDongel Dünde eşimin testi pozitif çıktı bugün de benden aldılar bekliyorum sonucu, semptomlar var bende de, delta olduğu nasıl anlaşılıyor acaba bu arada 29+5 haftalığım.
shinemuu Betul000 Ben 2 doz sinovac oldum. Corona oldum yine de. Aşı olunca hastalığa yakalanmayacaksınız diye bir durum yok. Ama daha hafif atlamayı sağlıyor. Vücudunuzu sağlama almış oluyorsunuz. Karantinada son 2 günüm hafif geçirdim. Bugün haberlerde dinledim yoğun bakımdaki hastaların 65 tanesinin 62 si aşısız ve ya aşı takvimini tamamlamamış kimseler diyor. Kalanlar zaten ya yaşlı yada kronik rahatsızlığı olanlar. Birde biontech te 2 dozda yaptığını sinıvac 3 dozda yapıyormuş.
Matchteacher HaticeeC umarim h8cbirsey olmaz. Cok üzüldüm bende çok korkuyorum bulunduğum alanda çok fazla vaka var. Eşimde işi gereği dikat edemiyor. 25 haftalık benim televizyonda izlediğim şeyler beni tedirgin ediyor.lutfen öksürük şurubu kullanın ve bol bol süt ile su tüketin.umarim siz ve bebeğiniz bian önce bu durumdan kurtulursunuz sağlıklı birsekilde
HaticeeC Matchteacher teşekkür ederim canım inşallahhh 🙏🏻 Sizde çok dikkat edin lütfen Allah korusun insan kendi için değilde evladı için korkuyor.
GulcanDongel Matchteacher maalesef yaptırmadm, üç ay düşük riski vardı hep yattım tam düzeldim derken rahim ağzı kısalığından serklaj oldum bir ay iyileşmeyi bekledim cumaya randevu aldım covid testi pozitif çıktı. Hep bisey oldu 😢
shinemuu Matchteacher 30-34. Haftalar civarı yaptırdım. Penisilin alerjimde var. Kol ağrısı dahil hiç bir yan etkisi olmadı.
kayra_06 Yesimiko- öncelikle Rabbim hastalara acil şifalar versin çok çok dikkat etmek lazım 39 haftalık oldum en korktuğum şey yakalanmadan doğumumu yapsaydim diye düşünüp duruyorum her hafta hastaneye gidiyorum insan korkuyor ister istemez inşallah bir an önce şu hastalıktan kurtuluruz🙏
_Eylll1 Ysmn311111 cok geçmiş olsun bebeğinize geçmiş miydi benm de 21 günlük bebeğim kovid oldu şuan yoğunbakımda bizde evde karantinadayız cok kötü bir acı çok 😔
Ysmn311111 _Eylll1 çok şükür ona geçmemişti ama 3 gün kuvezde yattı test fln yaptılar çok küçük nasıl bulaştı kıyamam ya korkma onlar daha bebek atlatır hemen
Merorich Benimde eşimde çıktı 3 gündür evde karantinadayız ben aşısızım şuan belirtim yok test yapılmadı belirtim olmadığı için inşallah olmaz eşimde toparlandı ama bekliyoruz 22 haftalığım bende inşallah birşeu olmaz kaygım arttı napcm bilmiyorum sadece bekliyorum
Yesimiko- Merorich sakin ol dua et bekle. Pozitif çıkarsa da sakın karaları bağlama. Bakın moral çok önemli. Bol sıvı tüketin sakin kalın. İnşAllah negatifsinizdir