Zeyyyn emiras59 koyduklarımı fazla buluyordum aynı oran vallahi nolcak sırtımda taşımıcam kullanmadığım benle geri gelsin de aklımda kalacağına 😊
Aag06 Ayyyy ne cook sey ya😂😂🙈 ben koca canta gittim tek kullandigim bir tane pijama takimi,birbtane hastane cikisi bebege ve bez geri kalaani eve geldiydi 🙊 2.doguma direk pijamayla gitcem bisey almadan 😂
emiras59 Aag06 hahahaha öyle gitmeyin yine de ya ben trilyon tane video izledim artık herkesin başından geçenler farklı 😂
Aag06 emiras59 ayy bende hevesleyip boyle dolu dolu canta hazirladiydim sonra o kadar seyi bosuna heveslenip hazirlamisin diye guldum kendime bide 😂
emiras59 Aag06 Allah korusun olmasın da bir şey olur da 2 gün kalınırsa hastanede bebek kıyafetleri kullanılıyor hatta 10 bez alan biri vardı yetmemiş paket aldırmış eşine kendim için aldığım 2 pijama takımı da öyle kan geçer vs bir şey olur değiştirmek gerekir olsun dursun yanımda
efelettin Bence çok mantıklı liste olmuş insanlık hali ne olacağı belli olmaz. Oğlumda benimde böyle dolu doluydu hepsini kullandım.
emiras59 Zeyyyn ben çok okudum çok araştırdım ya bunların bile yetmediği insanlar da var hiç valiz açmayıp eve geri getirende hastanemle evim arası 45 dk ha deyince gidilecek yer değil hazırlıklı olayım
Zeyyyn emiras59 aynen benimde git gel 4 saat yani o yüzden fazla koydum 1 2 gün en fazla kalıyorsun ama olduki fazla kaldım eşime yazık