Kikuchi-kub canım herkesinki farklı doktor bile bana inanmadı 12. Haftada ben sol tarafımda tam rahim bölgesinde böyle ufak bir elma boyutunda topaklanmalar hissetmeye başladım hatta karnımda elimi sağa sola götürüp getirince o topaklanmaya bariz elim değiyodu öyle diyim neyse 1 buçuk hafta ara ara böyle oldu 14 felandı galiba göbek deliğimden 2 3 parmak aşağıda kıpırtılar hissettim sallanma gibi sonra aşağı doğru kayna hissi o hafta içinde bikaç kez oldu bu 15 e geldim ortada pıt pıt hissetmeye başladım ama hafif artık yukarda hissettiğim için bağırsak hareketi diye düşündüm bikaç gün daha 16 ya geçmemiştim gece kitap okurken baktım karnımda birşeyler eskisinden bir derece daha hissedilir şekilde pıt pıt oluyo hemen karnımı açtım dikkatle izledim ard arda tam 5 tane aynı noktaya tekme ama o kadar zayıf tekmeler ki gözümü karnımın düz hizasından ayırmadan izliyorum ben attıkça o noktada hafif bi kalkıp inme oluyo randevum vardı doktoruma söyledim olacak şey değil hep annelerimiz karıştırıyor dedi bana ultrasona girdim göbeğimi açtı artık ultrasonu dayadı ultrason cihazı inip kalkmazmı ben dedim bakın doktor bey bu tekmeydi adam bu sefer elini koydu gerçekten tekme dedi ☺️ İlk tekmeden sonra atıp bırakmıyo en az 4 5 kez attığı için doktorunda hissetme şansı oldu sonra Allah Allah zayıfsın belki ondan dedi sonra adam şaşkındı muayene bitene kadar evet hissedebilenleri biliyorum azda olsa var ama dışarıdan ilk defa farkediyorum dedi üstelik attığında tekmeyi ultrasonda bariz attığı görünüyosu daha nasıl olsun şimdi 17 haftamdayım günde en az 5 defa 4-5 tekme ard arda hissediyorum hissetmediklerimde vardır tabi onlar için erken ☺️🙆♀️ Bence sende benim gibisin 🤗🌸