isimsiz1i Bilinmiyorcpg dinlen sen dikkat et hiç bi yere uzanmak bebeğini sağ salim kucagına alcan inş uzun yolculukta yapma sakın sarsılma kesinlikle bunlar benim deneyimlerim 😇
Havva_Mavis26 Bilinmiyorcpg ama kimsete deme daha nazar olursun ilk 3 4 ay sadece sen ve esin bilsin bnde ilkinde herkese duyurdum goze geldm vallaha dikkat et
Bilinmiyorcpg Havva_Mavis26 Daha cok minik zaten daha once bir kaybımız var bu yuzden Allah’in izniyle belirli zaman geçtikten sonra paylaşacağız 💖
Duygu388 Havva_Mavis26 ah ah ne güzel dedin öle bnde nazara geldim ve düşük yaptım 1 ay önce şimdi tekrar hamileyim ve çok nadir kişiler biliyor herkese duyurmadım
Dcle0021 Bilinmiyorcpg biliyordum ben sana daha dün gece demedim mi ay çok sevindim wallahi rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş 😘😘
962301 Bilinmiyorcpg gözün aydın canım bende buğün test yaptim ve pozitifi gördüm çok şükür kan verdim ama sonuç daha e nabize düşmemiş sen aldin mi sonuç https://resimyukle.io/r/Ak7x7P51wc
Bilinmiyorcpg 962301 Yok bende eşimi hastaneye gönderdim gidip alacak e nabiza düşmemiş bekleyemiyorum😂 Allah saglikla kucağımıza almayi nasip etsin insallah💖