ElifAtak 20lik diş ağrısından geceleri uyuyamıyorum. 4 hafta 5 günlük hamileyim ne yapmalıyım ağrı kesici almıyorum bir şey olur diye. Hamilelikten dolayı mı oluyor bu ağrı ?
Merve-alemdar ElifAtak valla git vektir ben 35 haftaligim 4 ayından beri o ağrıları hala çekiyorum dogumdan sonraya kaldı antibiyotik Ağrı kesici Bi ise yaramıyor ilerleyen zamanlarda çok acısını çekersin canim bin önce dişçiye git kirtul
annesi_ Benimde diş etlerim şişti kanıyo doktora gitsem mi diye düşünüyorum ama napıcak ki bide hamilelikte olurmuş diş eti şişmesi kanaması geçermiş inşallah geçer benimde ilk zamanlar dişim ağrıyodu geçti kendiliğinden belkide hormonlardan dolayıdır
Merve-alemdar ElifAtak ilk 3 ay cekmiyorlar sonrası 6 aya kadar Bi sıkıntı olmazsa doğum doktoru kontrolü ve onayıyla çekiyorlar ben korkudan cektirememistim hala cekiyorim geceleri izdirap 1hafra serumla beslendim 😔 çok kötü bisey valla düşmanıma vermesin
Fatmanur123nrt ElifAtak 33 haftalıkken çektirdim ben azı dişimi sorun olmadı haftam yüksek olmasına rağmen çektirin derim gerçekten duramazmışım şu an 37 haftadayım çok şükür hiç sorun yaşamadım