yuvamerve17 Elcnbykckr ben 30 kilo aldım 😂 doğurdum çok şükür bian da hepsi gitmiyor ama gidicek sonuçta , önemli olan bebişinizi sağlıkla kucağınıza almanız gerçekten o kucağınıza geldikten sonra hiçbişey takılmıyor kafaya 🖤
Elcnbykckr yuvamerve17 yok ben kiloyu kafama takmıyorum açıkcası ben ilk gebeliktede 25kilo aldım verdim yani 🤣 ama nebiliyim sağlıksız mı böyleside düsünmedim değil
Dilekcnkn Elcnbykckr Bende 47 ile gebe kaldım şimdi 58 falanım 33 haftalığım zayıf olunca belli olmuyor 😂😂
Bibebebi Elcnbykckr canım bende senin gibiydim🤗 boyum 171 ve 46 kiloyla hamile kaldım. Üçüncü trimestera kadar birden aldım ama sonra durdu. Yaklaşık 1 aydır almıyorum. Şu an 36+1 haftalık olduk kilom da 58🥰 herkes karnına top mu koydun diyor😅😅
Elcnbykckr kivirciginannesi doktorum rütin olarak her gebeme yaptırıyorum şeker yüklemesi dedi ama ben yaptırmicam ilk gebeliktede yaptırdım. Ben tamamen sağlıklı ve düzenli beslenmeden dolayı kilo aldığımı düşünüyorum zaten suan bile okadar zayıf duruyorum ki kimse İnanmıyor 9kilo aldığıma
Elcnbykckr mommasBoys evet şahsen Doğumdan sonra kilo vericem diye uğrasmicam boyum uzun cok zayıflık yakışmıyor malesef. Ama elimde deil alamıyordum kilo hayatım boyunca tek kendimi kilolu gebelikte görüyorum
Busrase Elcnbykckr 20 haftamdayim 3 kilo vererek devam ediyorum bende alamayanlardanim ilk gebeligimde 13 kilo almıştım ama ikinci gebeligimde alamıyorum
Elcnbykckr Busrase ilk 4ay bende verdim kusmadan dolayı. Sonra düzenli beslenme derken alıyorum normalde cok zor kilo alabilen biriydim
kivirciginannesi Elcnbykckr anladm canm. Ben az aldım ama dana gibi görünüyorum 🥴🥴 anlam veremediğim bir şişlik var