Gmmz93 Merhabalar . 7 Eylül de sezaryen ile doğumum gerçekleşecek nasip olursa, fakat genel mi spinal mi onu doktor ile konuşmadık , hastaneyi aramam gerekir mi yoksa yatış yapılan sabah mi konuşmam gerek bilgi verebilecek olan var mı 🥰
Dnz0601 Gmmz93 benim de 7 Eylül doğumum xumartesi günü kan vermeye gitmiştik anastezi işlemleri için sonuçlar çıktıktan sonra anestezi doktoru spinal olacak diye söyledi sanırım test sonucuna göre söylüyorlar siz kan vermediniz mi
belisslinaa Gmmz93 doktor gününe birkaç gün kala söyler zaten anestezi uzmanının yanına gönderir seni bana öyle yaptı
Burcu4135 Gmmz93 bende bugun aldım günü 7 eylül benim de, biz daha önce konusmustuk spinal olacak diye. Sanırım aksi birsey olmadıkca spinal yapıyorlar diye biliyorum. Bigün öncesinden narkoz testi ixin cagırmadı mı sizi? Biz bir önceki sabah test icin gidecegiz.
Gmmz93 Dnz0601 Dnz0601 bugün kontrolüm vardı tarihe de bugün karar verdik , ameliyat için gerekli tahlilleri yaptırdım cikmadan önce , sonuçlarını beklemene gerek yok dedi direk salı sabahi gel dedi doktorum , o zaman sonuçlarım çıktıktan sonra mi karar verilir yani
Gmmz93 belisslinaa anladımm teşekkür ederim sanırım ameliyat sabahı sonuclara göre karar verecek , bende bel fıtığı var o yüzden belden yapılabilir mi yapılamaz mı ona emin olamadım
Gmmz93 Burcu4135 hayır beni çağırmadi bir önceki gün, bugün kontrolüm vardı tarihe bugün karar verildi , ameliyat icn gerekli tahlilleri verdim çıktım beklemene gerek yok dedi salı günü sabah gel dedi direk
Gmmz93 Selin12- dimi bende.oyle biliyorum , bende bel fıtığı var o yüzden acaba bi sorun olur mu spinal diye düşündüm, yatisim yapıldığı sabah sonuçlarıma da göre karar verilir sanırım o zaman
Burcu4135 Gmmz93 e tamam tahlillerini vermişsin sen bugunden. iletisimde degilmisiniz ara sor spinal mi olacagım diye. 1 hafta bunun merakıyla gecmez :)
Yenibirannee Gmmz93 hastaneye yatisim yapildi evraklar hazırlanırken kendim soyledim spinal olucak diye onun öncesinde doktorum da kendisi dedi kendin nasil istiyosan belirtirsin diye pişman değilim :)
Gmmz93 Yenibirannee öyleyse ben de o sabah konuşsam olur demek ki 🥰 eğer fitiga herhangi bi zarari yoksa bende spinal isteyeceğim 🥰
sedayener- Bir doğum yaptım normal doğum olarak şimdi 2.hamileliğim kararsızım normal doğum epiduralmi ? Yoksa bende sezeryan mı yaptırayım ?
Gmmz93 sedayener- benim bel fıtığım var bu yüzden spinalin zararı olur mu olmaz mı bilmiyorum, eğer sorun olmayacaksa ben spinal isteyeceğim 🥰
Yokys Gmmz93 bana bi testler yapmıştı ama bununla alakali mi bilmiyorum hic anestezi uzmaniyla falan konuşmadık spinal olacak bebeğin ağlamasını isterim dedi bana 🤔
Gmmz93 Yokys ameliyat öncesi testler yazıyordu benim kagidimda sezaryen olacaklardan her türlü istiyyorlar tahlilleri
2inciannelik Gmmz93 ilk gebelikte 35 haftamda bebek makat gelişti. Bekledik düzelmedi 38 +5 de de sezaryen oldum
Es_kaya51 Gmmz93 tahlil falan istediklerinde konuşuyorsun ben yarın doğum yapacağım bugun gorustuk zaten genele sıcak bakmıyoruz pandemiden dolayi dediler
Gmmz93 Es_kaya51 anladımm o zaman tahlil sonuçlarına göre karar verilir demek ki ben bugün verdim sonuçları bekleme git dedi salı günü gel dedi direk