Hulya_sen Kbryyy maşallah canım bence gayet iyi haftasına göre bende 30+1 im gecen 29 haftalıkken gittiğimde kilosu 1491 gram dı ☺️ Ve cinsiyetimizde erkek🥰
Tugce-ylds Kbryyy bende 27 haftalıkken gitmiştim 1 kiloydu 40 cm di bakalım 32 de gidicem tekrar 30 haftalık şuan bende çok merak ediyorum 😍
Pamukkkunannesi Kbryyy ben 31+5 haftalığım bugün gittim daha 1550 gram karın çevresi çok geriden geliyor dedi çok üzüldüm sizcede öyle mi
Hulya_sen Kbryyy sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil canım ben kendim mesala hiç kilo alamadm bu aya kadar 9 kilo gözüküyo ama neremden aldım hiç bilmiyorum 😏benim bebegim kafa olarak 2 hafta önde gidiyo ☺️
candanx Pamukkkunannesi birazcık sanki geri ama çok değil bence. sen iyi beslen annesi yumurta et balık fındık kaşar süt ceviz incir vs vs
Elfelf475 Pamukkkunannesi üzülmeyin cunku bebek siz mutluysanız gerçekten daha güzel gelişiyor hep kendinizi mutlu edecek şeyler yapın Alın yanınıza atıştırmalıkları yürüyüşe çıkın oksijen alın güneşlenip d vitamini alın bol bol
Elfelf475 Kbryyy biz de bugun doktordaydık 31+1 1875 gram 42 cm dedi oğluşum için ☺️ bir tur da kordon dolamış boynuna geri çıkarsa bari 🤣