Happybaby007 Bugün bütün tahliller verildi anestezi uzmanıyla görüşüldü herşey hazırlandı korku sevinç karmaşık duygular içindeyim. Peki ya varmı yarın doğuma girecek olanlar
Mrv1007 Happybaby007 yaaa hayırlı uğurlu olsun 💜 Daha 11 haftalık bir minnoşum var, acaba benim de burada doğum yapıyorummm diye post açacağım günler gelecek mi yaa 🌸🌸Sağlıkla gelsin miniğiniz, mutluluk, neşe, bereket getirsin ailenize🙏🏼
Happybaby007 Mrv1007 valla zaman su gibi akıp gidiyo ne zaman hamile olduğu öğrendim ne zaman doğum günü geldi anlamadım. İnşallah şeninde öyle olacak
Happybaby007 Es_kaya51 banada 7.30 da gelin dediler geceden bişey yiyip içmek yok.bendede var korku ya Ameliyathaneye bakabilirmiyim yarına hazırlayacam kendimi dedim izin vermediler 😂😂
Gonul_enes Dururas bende gorusmedim, tahlillweimi verdim iyiydi sonuclarim guzel, banada 3 eylul cumaya saat 10na gun verdi.. hayirli guzel ve cokkkk kolay dogumlaeimiz olsun ins
Dururas Es_kaya51 evet sadece ameliyat öncesi tahlil yapıldı okadar, 1 Eylül sabah gel dedi doktorum ne evrak ne bişey öyle çıktım 😅
Es_kaya51 Happybaby007 yok hazırlanıyorum bugün hastanede bile tuaf oldum bı yandan bitsin artık istiyorum bir yandanda zaman geçmesin ne karmakarışık bir durum yarin bu saatlerde çoğu geçmiş olur insallah
Meyracukurmaraz 2 haftalık anneyim. Sezeryan diyince girip duygularınıza şahit olmak istedim 😊 normal doğuma çok şartlamıştım kendimi 14 saat sancı sonunda acil sezeryana alındım. Ne şanslısınız ki hazırllıpınızı yapıp o şekilde gireceksiniz bebeğinizi karşılayacaksınız. Ben sezeryandan çok korkardım hemşireyim defalarca girdim ameliyata. Fakat asla bahsettikleri gibi korkulacak gibi bişey değil. Hani dokunmaları hissediyorsunuz diyolar ya. Kesi atmışlar başlamışlar bana ben hala başlamadılar zannettim sadece bebek çıkarken biraz bastırıyor onu hissediyorsun o da acı vermşyo zaten. Bebeğinizi mutlu bir şekilde gülerek karşılayın. Asla korkmayın. O anılarınızı korkuyla geçirmeyin. Her anının tadını çıkarın. Çünkü geriye bakıldığında pişmanlık yaşamayın. Çok güzel doğumlarınız olsun inşallah. Herşey dilediğiniz gibi olsun.
Happybaby007 Meyracukurmaraz ne güzel anlatmışsın ya çok sağol. Bizi tedirgin yapan bellide zaman. Yani ne zaman olacağımızı herşeyi biliyoruz ya ondan galiba
Merimericik Happybaby007 merabaaaa ben de yarın 8.30 yatış 11 doğum çok değişik duygular içindeyim heycan korku endişe çok garip durup durup ağlayasım geliyo burnum sızlıyo derlerya aynı öyle
Happybaby007 Merimericik benimde 7.30 da yatış Allah’ın izniyle bebekleri alacaz kucağımıza. Spinal mi sizin
Dyggfrkn Happybaby007 ay çok heycanlisinizdir Allahım sağlıklı bir şekilde yavrularınizi kucağınıza almayı nasip etsin geçmiş olsun şimdiden darısı bize inşallah zaman daraldikca heyecan artıyor