GlnazArgaKarlda Sevgili anneler ve anne adayları ben trabzondayım ama hala kendime Doğum için bir yer doktor bulamadım lütfen Trabzon'da olan arkadaşlar bana yardımcı olur mu
mucizem61 GlnazArgaKarlda kaç haftaliksin cnm.niye doktor bulamıyorsun bende trabzondayim imperyale gidiyordum ama gebeligim riskli olduğundan fakülteye yonlendirildim
GlnazArgaKarlda mucizem61 30 haftalık bebeğim ama Yen'i taşındım buraya şimdi buldum artık Ayşe müsellime gidiyorum
Elifdilara GlnazArgaKarlda canim nesini begendin ayse musellimin?? Onunla ilgili söylentiler pek guzel degil
Eflinisa Elifdilara bende Ayşe müsellini çok beğeniyorum hamile kaldığımda orda yok diye bırıktım oraya gitmeyi
Aselminamm Numune de kesinlikle neslihan hanım o kadar naif kibar ki özemdeki doktorlardan bile ilgili
Eflinisa Aselminamm orda da Recep Erin’e gittim hamile olduğumu bile anlamadı gerizekalı daha gitmiyorum oraya fakülte çok İy
Denizz01 Elifkomar derken , benimde bebeğimin hayatını kurtaran ufuk bey... başarolı ameliystı sayesinde taa 8 haftalık bi bebeği hayata tutundurdu p kadar narkoza , kesiğe dayandı yavrum doğmak üzere inşalllah .. neden böyle bişey dediniz ki
Elifkomar Denizz01 siz kendiniz haklı olabilirsiniz kanım pırtılaşma varmı yokmu. Diye araştırmadı kan sulandırıcı da vermedi bebeklerim kalbi durdu iki ay boyunca hareketsiz yat dedi kan dolaşımı olmayınca pırtı bebeklerime vurdu suan hamileyim doktorum hemen anladı hemen kan sulandırıcı iğne var günlük göbeğimden vuruyorum bebeklerin kalbinin durmasını bile araştırmadı tüm raporlar elimde ve benim kan dolaşımımın genetik olduguna dahilde raporum var Cok soğuk doktor şikayet ettik onu sonuç bekliyoruz para almaya benzemiyor bu işler eger okadar parayı alıyorsan hattin fazlasını göstereceksin herseyi araştıracaksın. Ben memnun kalmadım canım sen kaldıysan sevindim adına
Denizz01 Elifkomar çok gsçmiş olsun bişey diyemem , her doktor için bu geçerli memnun kalan var kalmayan var bana da çol neşeli geliyor aksine .. ama sizin adınıza çok üzüldümm gerçekten.. imşalllah aynı acıyı yaşamazsınız bu sefer çok güzdl geçer hamilelik 😍