ilkgebelik123-_ Fyzylmz ihtisasta Berk bey vardı 3 gün önce özele geçti şimdi Neslihan Öztürk var ona iyi diyorlar, tıp fakültesi çok ilgili ama stajerler bilirsiniz 😂
Fyzylmz ilkgebelik123-_ hiç sormayın yaa tıp fakültesine ilk defa gittim eşim hastaydı hiç ilgili değiller Berk beyi duymuştum çok iyi diye yaşama geçmiş dediğiniz gibi şansıma 🙄 Neslihan hanıma aldım ama inşallah iyidir ilk gebelik birde tecrübem yok
ilkgebelik123-_ Fyzylmz bende ikili test sonucu için gittim güzel ilgilendiler öğrenci olduğu için belki farklı kişilere denk geldik 🤗 Neslihan hanımda ilgili konuşkan bir bayan sert diyenler olmuştu ama ben sevdim, ne zaman ilk randevunuz
ilkgebelik123-_ Fyzylmz Berk beydi ama Neslihana gideceğim berkle yakın arkadaş ve sürekli beraber ameliyat yapıyorlar güveniyorum ve ilgili bir kadın 1 kere gittim de memnun kaldım 🥰
Fyzylmz ilkgebelik123-_ ilkgebelik123-_ yaa Allah razı olsun nasıl içim rahatladı anlatamam tereddüt etmiştim Teşekkür ederim ☺️❤️
Fyzylmz ilkgebelik123-_ siz tecrübe etmişsiniz maşallah beta HCG sonucum ilk öğrendiğimde 383 dü dün tekrar verdim 650 oldu yarın da vereceğim inşallah sizce artışı iyimi
ilkgebelik123-_ Fyzylmz benimkide 15 Eylül’de 🤗 harika iki kat artışınız olmuş bide yarın verin güzel sonuç alırsanız bidaha vermenize gerek yok 🥰