ikimelekannesii22 Ne yapmam lazım nereye sikayet etmem lazım kaç gün oldu hala gelmedi bugun son teslimat günüydü gelmedi. Sürekli netten alışveriş yaparım ilkkez basıma geldi. 🙄
Mehtap23 ikimelekannesii22 benimde bir kere öyle oldu adreste bi hata olmuş ben adresi tam yazdım ama sistem değişiklik yapmış adam adresi bulamayınca geri iade yapmıştı sonra kişiye özel tasarım diye geri gönderdiler ama ben arayıp şikayet ettim. Öyle düzelttiler 🤷♀️
Aysobaciniz ikimelekannesii22 benimde Cumartesi kargom geldi çiçek sepetinden evde olmayınca sipariş geri iade yapılmış. 🤦🏻♀️ Saçmalığa bakar mısınız sanki ben geri gönderin dedim bi daha eşimi aramışlar adrese teslim olacak diye . Kargo şirketimi yoksa çiçek sepetimi hatalı bilemedim 🤦🏻♀️
Zeyyyn ikimelekannesii22 2 ürün aldım bir üründe sıkıntı olmuştu müşteri hizmetleriyle halletik satıcıya sor kısmından da dönüş yapıyor firma
ikimelekannesii22 Gizemmihra aradım kaç kez iki gündür kargo dağıtımda ne zaman gelir diyorum bilemem diyor. Aldığıma bin pişman ettiler
ikimelekannesii22 Mehtap23 iki tane ürün almıştım aynı gün, biri geldi bir kaç gün sonra diğeri hala gelmedi iki gündür bakıyorum kargoya dağıtımda yazıyor adreste yanlıslık olsa diğeride gelmezdi bir daha birşey almıcam cicek sepetinden 😤
Kusciviltisi ikimelekannesii22 hangi kargo? Çiçek sepetinin kendi kargosu değilse bu çiçek sepeti ile ilgili bir durum olmuyor
ikimelekannesii22 Kusciviltisi cicek sepeti kendi gönderiyormus bu aldığımı. Diğer aldığım aras kargoyla gelmişti
Kusciviltisi ikimelekannesii22 o zaman çiçek sepetinin sorunu ürün geri gönderildiğinde iade gerçekleşir yüksek ihtimalle
ikimelekannesii22 Aysobaciniz sacma sapan işler ya diğer kargolar evde bulamayınca kapıcıya bırakıyor. Bu sondu bir daha birşey almıcam 🤦🏼♀️
ikimelekannesii22 Zeyyyn 2 gündür sürekli arıyoruz eşimle hiçbir sonuc elde edemedik. 100 küsür lira ödemiştik cidden az bir para olsa üstüne düşmicem ama bu devirde para kolay kazanılmıyor ki
Aysobaciniz ikimelekannesii22 aynen hatta komşuya bırakıyorlarda bu sefer neden böyle oldu bende anlamış değilim
Kusciviltisi ikimelekannesii22 gönderirler merak etmeyin ama anca kargo geri dönünce prosedür böyle işliyor cünkü maalesef ki
Omerhatice ikimelekannesii22 kargoyla gelecek bir ürün mü? Ben ordN anneme hediye sipariş ettim bir keresinde saticidan kaynaklimi bilmiyorum 19 gün sonra geldi 🤐
Gulerkrmn ikimelekannesii22 şikayetvar sitesine yazın mutlaka çok kısa bi sürede dönüş yapıyolar çözüyorlar genelde oraya sorununuzu yazdığınızda
Taze_gebe ikimelekannesii22 tüm sosyal medyadan şikayet yaz instagramdan vs her yerden ben öyle yapıyorum geri dönüş oluyor.