gencanneyim Bugün 16 Eylül için Perinatoloji bölümüne randevu aldım. Detaylı usg için. Daha önce giden var mı ? Kesin bakıyorlar mı detaylı perinatolojide?
Nur2308 gencanneyim birinden duymustum riskli Gebelik bakıyor die Ama randevu düsmesi zor oldugundan yine muane etmişlerdi
Betulkayaar gencanneyim bi arkadaşım 19 haftalıkkken yaptırmış herhangi bir riskide yoktu. Doktordan da çok memnunum demişti.
yeniannna34 gencanneyim ben 2 kere gittim detaylı ultrason için çok güzel iyi bakıyorlar canim hangi doktora aldin ben İbrahim polata gittim Semra hanım da vardı yanında bir kere sevim hanıma gittim 28. Haftada yine gel bakalim dediler biraz geç oldu ama 32 haftaligim perşembe günü gidicem 😊
gencanneyim Nur2308 Aslında daha önce gittim ikili tarama hafif riskliydi Nifty yaptırdık. Kendi doktorum sorun yok dedi zaten bende randevu bulamıyorum perinatolojiye diye gitmemiştim. Şİmdi aldım umarım bakarlar yoksa haftam geçecek:(
Nur2308 gencanneyim bnde orda takipliyim randevu bulmadıgımdan özelde yaptrdım canım bakarlar buyuk ihtimalle
gencanneyim Nur2308 Umarım ya özeller çok pahalı Çam Sakuradaki doktorlarda iyi , o kadar parayı imkan varken vermek istemiyorum:(
Nur2308 gencanneyim Valla bende mecburiyetten verdim Gebelikten once ilac tedavim vardı Bebek zarar verme riski yüksektı Cidden çok pahalı bu zamanda hersey
gencanneyim yeniannna34 Merhaba. İlk gittiğimde Sevim Hanım’a gitmiştim sanırım. Bugün aldığım randevuda ise Pakizer Banu Hanım’a verildi randevu ☺
gencanneyim Nur2308 O kadar haklısınız ki. Kıyafetler,gereçler, hastane ve doğum masrafları. Çok fazla. O yüzden devlette yaptırabildiğimi mümkün olduğunda yaptırmaya çalışıyorum
yeniannna34 gencanneyim çok iyi bakıyorlar dediğiniz doktora gitmedim ama inşallah memnun kalırsın canim 🥰
anneadayii42 gencanneyim bakarlar bn 25 den sonra gitmiştim mecbur randevu bulamadım bebek büyümüş oluyor çok net görmese de bakıyor yine ışıl hanıma gittim iyiydi 20 dk falan sürdü
yeniannna34 gencanneyim bence bakarlar ya 24 haftada bitiyor ama 25de sorun çıkarmazlar bence bakarlar