Ozlemba Yeni ondokuz haftalık oldum ayrintiliya girecem biraz daha beklesem mı ayrıntılı için küçük olmaz bebeğim dimi doktorum 19 22 hafta arası demisti siz kaç haftalıkken girdiniz
Zeyyyn Ozlemba 22 haftanın en uygun dönem olduğunu söylüyorlar 21+5 de yaptrdm bende zaten özel devlet farketmiyor randevu bulunmuyor
bebegimizibekliyoruz1 Ozlemba 22 de gittim doktorum 22 de git demişti baya da netti yüzü elleri ayakları falan
Aylinak1n Ozlemba 21 haftalıkken yaptırdım ben bence biraz daha bekle kuzu benim doktorum 20. Haftadan sonea demişti ama ben yüzü gözü daha çok belirginleşsin diye 21i beklemiştim 😊
ZZeynepP1903 20 ile 24 arası demişti doktor banada 22. Haftamı bekleyecegim bende en uygun zaman o zaman diyor herkes
Elsu26 Ozlemba 20-24 arası dedi doktorum en iyisi 21 haftalıkkenmiş sanırım herkes öyle söylüyor ama ben kilolu olduğum için 23+1 de gidicem daha net gözükmesi için 😊
[silindi] Ozlemba bizde 20. Haftamızdayız. Doktorum 20 24 arası yapılıyor ama 22. Hafta en iyi zamanı dedi. Bende 22. Haftada gidicem