Dilarass Arkadaşlar üç saattir ölüyorum gaz sancısından başta normal sancı sandım hemen. Hastaneye gittim nst bişe yok bebekde iyi ama bu sancı geçmiyor ilaç da içemiyorum yalvarırım bişey önerin kıvranıyorum resmen rezene çayı iyi gelirmi???
Merve-1109 Dilarass 2 kuru kayısıyı bi gece önceden bardağın içine koy üzerine su koy sabaha kadar beklesin sabah kayısıları ye suyu da iç çok iyi geliyor
mommasBoys Dilarass rezene iç canım o iyi gelir kaç haftalıksın? Karnın büyükse yan taraflarına dairesel masajlar yap sırtüstü uzanmaya çalış bacaklarını karnına çekerek hafif masaj yap rahatlatır
mommasBoys Dilarass geçmiş olsun canım merak etme dediklerimi yap o rahatlatacak seni bende zaman zaman yaşıyorum karın büyüdükçe bağırsaklar yan taraflarda konumlanıyor o yüzden yanlarına dairesel hareketlerle masaj yapman çok fayda edecek rezeneni de yaklaşık bir tatlı kaşığı (bir fincan su için) kaynamış suda 5-6 dakika kadar demle iç
Nebos Geçmiş olsun ben o tarif ettiğiniz gaz sancısı ile 3 gün geçirdim çok zordu doktora gittim gerçekten ultrason da bile gördü bağırsakların gaz dolu olduğunu ama maalesef ilaç felan veremem yediklerine dikkat et dedi 4.gün geçti