Seda91- mor_menekse1 34+1 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim 🥰 ikiside kız 🥰🧿 tüp bebekle geldi mucizelerim 🤲
mor_menekse1 265Hay Allah razı olsun canim benim ya inşAllah dediğin gibi Allah büyüktür mutlu olayım iyi olsun güzel sonuçlansın inşAllah ❤️ ❤️ :)
SenayEvgin mor_menekse1 canım tüm gebeliklerde risk vardır hiç kafana takma o dünyaya gelecekse öyle ya da böyle gelecek gelmeyecekse ne yapsakda gelmeyecek bol dua Allahın izniyle
SenayEvgin mor_menekse1 maşAllah canım çok bişe yok bu arada bulantıların varmı nasıl geçiyo ben 8 kilo verdim ya aşırı bulantı ve halsizlik var bende
mor_menekse1 SenayEvgin bnim de cok bulantım var 😂 prilam verdi doktor o bile çoğu zaman işe yaramıyor özelikle sabah boş mideyle afedersin çıkıyor ne varsa 😅
SenayEvgin mor_menekse1 banada verdi ama banada çok etkisi oldugunj söyleyemem ben şimdiye kadar ne yediysem kustum valla yemek yemeyi özledim hatta yapmayı bile😅
Aminella Eabkrc evet aynı durumdayım üstüne oturdugun zaman çok kötü oluyor doktor baba dedi rahimde varis var