Caglaluna Kızlar innate balık yağı içeren multivitamini içtim kısa bi süre sonra da süt ve cicibebe yedim 😔 bir zararı olur mu ? Yani detaylı düşünemedim o an. Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
Bibebebi Caglaluna süt ürünleri demir ilacıyla birlikte kullanılmamalı diye biliyorum. O ilacı hiç bilmiyorum da ben easy fishoil kullanıyorum balık yağı olarak ondan sonra da çok oldu süt içmişliğim hiçbi şey olmadı🤗
Sevilss Caglaluna balık yağı ile süt içince zehirlemez korkma 😄 bişey olmaz en fazla miden bulanır balık yağından dolayı
Aynuromerbyr12 Caglaluna canım ben 3 ay her gece balık yağını atıp sonra uyumadan bir bardak süt yada yoğurt yiyordum öyle olsa şimdiye 100 defa zehirlenmiştim kafana takma hiç birsey olmaz
Caglaluna Bibebebi evet demir hapına muhakkak dikkat ediyorum da, hani balık yağı ve süt art arda zehirler mi diye korktum çok pimpirikliyim ya 😩😩 çok sağolun cevabınız için ❤️❤️
Caglaluna nvn-mutlu keşke biraz rahat bi insan olsaydım ya hapı içip süt de içince elim ayağıma dolandı 😊😊 çok teşekkür ederim size gerçekten 🥰