Revaziye Kelebeketkisi ben kullanmıştım canım ilk haftalarda önce koyu renkli sonra kahverengiye dönen bir kanamam oldu doktorumuz kontrol etti rahimde bir kanama göremedi muhtemel yerleşme kanaması dedi ve Protestan verdi yaklaşık 3 aya yakın kullandım baslarda baş dönmesi yapıyor sonra alışıyorsun ilaca endişe etme
bebegimizibekliyoruz1 Kelebeketkisi 6.haftamdan 18.haftama kadar sabah akşam fitil olarak kullandım sormak istediğin bişey varsa cevaplarım
Kelebeketkisi Revaziye banada doktor aynısını dedi canım ben alttan kullanıyorum yan etkisini yaşamadım. lekelenmelerin ne zaman bitmişti tam hafta olarak
Defne74 Düşük tehlikesi varsa o yüzden kulllanılıyo bende bi önceki düşükte kullandım kanamam vardı kese gözüktü bebek yoktu ilaç verdi dr ama geçmedi igne yaptılar yine olöadı düşük oldu
Hamisse Ben 10. Haftamda kullanmştm kanamadan dolayı fakat ilk gebeliği düşükle sonlanmş gebelere direk veriyorlar veya ikiz gebeliklerde kullanan çok var yani 6 haftalkken felan erkenden veriyorlar riske sokmamak icin sanırım
Ftsolgn 11+4teyim 5.haftamda başladık hala kullanmaktayimm sabah akşam fitil tarzında aliyorum ben de.
mor_menekse1 Ftsolgn canım benim progestan küçük yuvarlak bir ilac gunde üç tefa tok dedi vajınal al falan denilmedi doğru kulanyormuyum agızdan
Cicekengiz Kelebeketkisi 5 haftalık gebeyim. Kese göründü ama henüz belirgin değil Kahverengi lekelenmem oldu doktor hemen bu ilacı kullanmam gerektiğini söyledi şuan kullanıyorum 12 saat arayla hap olarak cuma günü doktor kontrolüm var
Revaziye Kelebeketkisi 8 hafta 5 günlük gitmiştim doktora ama hapı kullanıyordum o günden sonra kanamam olmadı 11 haftalıktan sonra bıraktım şuanda 13 hafta 5 günlüğüm şükür Rabbime çok iyiyiz bi sıkıntı yok
Defne74 Kelebeketkisi evet teşekkür ederim ama rabbim tekrar nasip etti 12 haftanın 4 günündeyim şükür bi sıkıntı yok şimdilik
Hamisse Kelebeketkisi 1 hafta kullandım ben şuan 31. Haftaya gircez yeniden başladım 1 ay kullanıcam bu sefer bebişim erken döndü kafasını ne olur ne olmaz erken dogum riskine karşı kullan dedi doktorum 😊
Eabkrc Kelebeketkisi lekem sukur 5 haftadir kalmadida yinede korkuyorum canim kullanmasam birsey olacak diye
Kelebeketkisi cocoblog leke geldiği için mi canım bi zararı yok mu peki o kadar uzun süre kullanılmasının
Aylinbarlass Kelebeketkisi ben bir düşük yaptım ikinci hamileligimde kanama alanı gözüktü 5 tane falan progestan igne vuruldum şükür suan bir sıkıntım kalmadı
nvn-mutlu Kelebeketkisi yok canım tüp bebek tedavisi görmüştüm doktor önlem amaçlı 3 ay fitil olarak kullandırdı