Ejce Merhaba [img]https://i.hizliresim.com/hm50q6u.png[/img][/url] test sonucunu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum bırakırsa mutlu olurum doktora danışmaya gideceğiz birazdan, çok teşekkürler şimdiden. Bir de varikosel var 1. Seviyede tecrübesi olan var mı?
cgnduru Ejce canım bende sordum ama çok cevap gelmiyor bu konuda. Benimde eşimde bir şey yok, önceden enfeksiyon cikmisti lökosit enfeksiyon oluyor 0.1 milyon herhalde bir şeyi yok bizimkinde bol lökosit goruldu yaziyordu
mrvrm cgnduru bizimkinde 6-7 lökosit görüldü yazıyordu. Doktor demiş 10dan fazla değil, sıkıntı yok. Şimdi düşününce acaba sorun mu diye geçti içimden. 7 az değil yani 🤦🏻♀️ diğer değerleri normal çıkmıştı. Benim de değerlerim normal. Ama denemelerimiz hep negatif sonuçlanıyor 💆🏻♀️
Ejce Cananyildiz teşekkür ederim doktor varikosel dedi 1. Düzeyde ama sprem sonuçları güzel geldi bu durumu yaşayan var mı? Gebelik için engel değil diyorlar ama gene de etkiliyor mu acaba?
Cananyildiz Ejce spermde sorun yoksa engel olmaz varikosel sperm değerlerini düşürdüğü için engel deniyor
mrvrm Ejce bu ay takip yaptım evet. Benim değerlerim şu şekildeydi: Estradiol E2 47,1 Fsh 4,45 Lh 3,59 Prolaktin 6,96 TSH 1,452 Folik asit 9,7