AysezulalGvn 33+5 olduk son 1-1,5 ayımız kaldı ama geçmiyor geçmek bilmiyor çok zormuş beklemek çoook 🥴😅
Niln AysezulalGvn 34H dan selamlaaarrr🤰🤸♂️ Zaman geçmiyor, bazen doğsa acaba küvezde çok kalır mı diye bile düşündüğüm olmuştur. Miladı gelmeden o da gelmiyor malesef🤷♀️ Sağlıkla gelsinler inşallah, bi bakmışsın emekliyorlar😂😂🤲
Bir_tospik_beklerken AysezulalGvn bende hergün karnımda bişey olavak mı diye korkmaktan bi hal oldum bir an önce sağlıkla gelse de rahatlasam 🤦🏼♀️
Zelsonr AysezulalGvn 35+2 de SELAM 🖐️😍 Bende aynı düşüncelerdeyim. Heyecan korku stres endişe hepsi bir arada. Sabırsızlıkla bekliyorum,ama haftaya salıdan sonra istediği zaman gelebilir. O güne kadar işlerim var çünkü 😂😂🤭
AysezulalGvn Bir_tospik_beklerken evet bende son bi kaç haftadır herşeye endişelenir oldum ve de çok ağlak oldum herşeye ağlıyorum hormonlarım horon tepiyor bir öyleyim bir böyle 😂😂
Bir_tospik_beklerken AysezulalGvn normalde öyle duygu değişimi yaşamadım ama kızım haraket etmiyor biraz sıkıntılı geçirdik yani doktorumda ille de haraket diyor 2 güne bir doktordayız o da bende gelişimini bekliyoruz sanırım doğması için 😄
AysezulalGvn Zelsonr ahahahahhaa bebişlerin keyfi hiç belli olmuyor doğrusu 😂😂sağlıkla gelsinler yavrularımız 🥰😇
Zehradeniz34 Gamzeblt ah bebeğim benimde son 9 of çok zor artık gelsin istiyorum ama hayır sancı var açılma yok 😆🙄
AysezulalGvn Haticecakirr geçmez tabi nasıl geçsin heyecan merak korku endişe sevinç de tuzu biberi oluyor 😂😂
Nur2308 AysezulalGvn Sen bide bize sor kız bebek sözde erken gelirmiş 39+4 ne gelen var ne giden sana tavsiyem bolca uyu dinlen Bu son ay insan çok yoruyor hemde cok 🤷♀️Saglıcakla Gelsinler 🤲
AysezulalGvn Nur2308 ayyy uyuyabilsem de uyusam keşke 🥴 her fırsatta uyumaya çalısıyorum elbet ama dalmak zor oluyor eziyet resmen 🥴 benimkide kız nedense içinden bir ses 38-39 da gelecek diyor ama bakalım sağlıklı olsumlarda 😇
Uraz_momy AysezulalGvn 32+4 gerçekten geçmiyor sürekli kendime iş çıkarıyorum vakit geçsin diye ama sıcakta oda pek olmuyor. İnsan görmediği birini nasıl bu kadar çok özler. İnşallah hepimiz sağlıkla i, hayırlısıyla kavuşuruz.
AysezulalGvn Uraz_momy görmüyoruz belki ama her anını her hareketini hissediyoruz ortak oluyoruz canımızdan bir can olan güzel yavrularımızı sağlıkla huzurla bereketle gelsin yine sağlık huzur ve bereketle büyüsünler 🥰😇
Roosendaal Uraz_momy bende oyle diyorum insan gormedi birini nasil boyle ozlem duyar sever🥰 verene kurban sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
Kelebekkannesi Haftadayım sağlıklı doğması tek temennim 🙏🏻 Zaman da aslında çok çabuk geçiyor 🤷🏻♀️ O kadar hıkaye okuyorum burda o yüzden tek düşündüğüm şey saglıkla kavusanların şanslı olduğu inşallah bizd e şanslıyızdır
AysezulalGvn Kelebekkannesi inşallah inşallah aslında haklısın şöylw bir geriye bakınca zaman çabuk geçmiş buraya kadr ama önüne bakınca geçmiyor geçmeyecek gibi 😂😂