07vefa42 37+2 deyiz bugün kontrolumuz vardi 2800 kg olmusuz🤔 ben daha cok bekliyordum ama sanirim almamis doktorunuz normalde dese sanirim iri bebek istiyorum 😂😍
H_myra1 07vefa42 38 haftada benim oglum 2800 dü 40+2 de 3.110 olmuştu yani çok yavaş alıyordu sanırım ama doktor normal dedi yani zaten dogduktan sonra hızlıca alıyorlar
PurpleTail 07vefa42 valla iri bebek de iyi değil. Bizim bebiş 36+2 de 3400 grdı. Normal doğumdan giderek uzaklaşıyoruz bu yüzden, artık kilo alsın istemez oldum resmen 40.haftada ne durumda olacağız merak içindeyim 🙈😬
H_myra1 07vefa42 bana protein agırlıklı beslen demişti kızımda 3.150 dogdu doktorda demekki senin bebeklerin üç aşagı beş yukarı bu kadar alıyor bakalım bu bebeiş kaç kilo dogacak😅
07vefa42 H_myra1saglikli olsunlar da insallah ama kilolu dogumca biz düşünüyoruz sanki bakimi daha kolay olucak gibi 😅
pnrysfdnz Kbra_em erken evet 32 den bu yana kanalda duruyor 2 kere ciger gelistirici yapildi ama agrilarim artti iyice 😢 mecburen erken olacak 37 ye zor geldik 😥
H_myra1 07vefa42 tabiki kucağa alması giydirmesi falan daha rahat hissediyor insan saglıklı olsunlar da gerisi teferruat🤗
aysnozkn2 07vefa42 biraz sıkıntılı o süreç 🙄 ben karpuzu inciri abartmıştım canım yemek istemiyordu meyve yiyordum sanırım ondan kilo aldı sonrada suyun fazla şekeri kes dedi doktor erken doğum riski oldu 😬 meyve ii kilo aldırıyormuş onu görmüş olduk 😅