didosu 2li tarama testi temiz çıkıp 3lü yaptıran var mı? Sizce gerek var mı? 3lü de yanılma payı daha yüksek ve boş yere stres yaşama diyenler var. Kafam karışık bu konuda
Gizemin-minnakI didosu 2 Li temiz çıktı. Doktor bana 4 lü test de yapalım dedi . Kendim istemiyorum dedim . Yani çok saçma bence zTen ayrıntılıya gircem. Test sonucu çıkana kadar insan stres oluyor zaten . Bir de yanılma payı yüksek hepsininde.
Ank-16 didosu benim 2′li temiz çıkmasına rağmen doktorum yapalım deyince 3′lü testi de yaptırdım. Çok şükür o da temiz çıktı.
Selcans didosu 2′li temiz çıkınca sadece detayli ultrason yeterli olur demişti doktorum. Bir de 3′lu testin daha eski bir teknoloji ile yapildigini söylemişti artık daha az talep edilen onun yalancisiyim bu arada 😅 temiz çıkınca hic arastirmadim.
yamacinannesii didosu benim doktorum bütün hepsini istedi ikilide sorun yoktu üçlü de istedi bazen biri temiz biri riskli olabiliyomuş
denizkaradeniz didosu bencede yaaa yaptirmayin ben 2 li yaptirdim temizdi 3 lü de istedi doktorum riskli cikti yurt dışına kan gönderelim dedi doktorum okadar stres yaşadım ki anlatamam cok şükür temiz geldi ama 3 lü gerçekten stresten baska bisey değil