CanerSevdaKervanlar Arkadaşlar acilll yardım edin iç çamaşırım da çok minik damla kan gördüm kötü bi durummudur sizce
Dykdyk CanerSevdaKervanlar Ben 6 haftalıklen daha beterini yaşadım iç çamaşırım olduğu gibi kandı ama bebeklerim iyi şükür. Stres yapma sakin ol sende canım
CanerSevdaKervanlar Yesimmm93 gidiyorum şimdi böyle bişey yasayan varmı diye sormak istedim inşallah kötü bi durum değildir
CanerSevdaKervanlar Gulcag aradım şimdi gidiyorum ama panik yapmak istemiyorm size sorayım dedim cnkü cok minik
Gulcag CanerSevdaKervanlar sakin ol canım inşallah bşyin yoktur çoğu gebelikte görülüyor önemli olan çoğalmaması lekelenme normal diye biliyorum içini rahat tut güzel haberini ver inşallah 🙏🏻
Askk CanerSevdaKervanlar Canm benim de 1 hafta önce oldu kanamam çok az oldu hemen doktora gittim şükür bişy olmamıştı inşllh bşy yoktur
Gulcag CanerSevdaKervanlar normal korkman güzel düşün güzel olsun aklıma kötü bşy getirme yerleşmeden olabileceğini söylemişti doktorum Allah’ın izniyle bşy olmaz bi gitte için rahatlasın dualarımız seninle 😇🙏🏻