Balliko Hsynva7991 canım doktoruna sor prilam Dr diye bi ilaç var onu gece uyumadan al aldıkça faydasini görüceksin geçmiş olsun
Gulmiray Hsynva7991 açık temiz hava. Az az atıştırmak canm valla doktorum ilaç verdi etkisini görmenin ben çareyi ara ara atıştırmakta buldum tabi abur cubur falan değil mesela salatalık falan tuzla çubuk kraker falan 🥰
Defnemom Hsynva7991 maden suyu iç çubuk kraker ye bunlar geçirmişti bulantımi bide sadece ekmeği tek yedim oda birebir geliyor
esmerrmm Hsynva7991 sana tavsiyem ac karna su içme kendini aç birakma tuzlu cubuk kraker leblebi yeşil elma yiyebilirsin. Az az ama sık sık ye miden boş kalmasin yoksa daha cok bulanir ben bunlari yapiyorum airetten gece yatmadan once 2 tane prilam iciyorum 35 haftaligim halen geçmedi 😅
Hsynva7991 Gulmiray bana da öyle diyorlar az az atıştır miden alışsın yemedikce daha da artar mide bulantısı falan ben de yoğurt salatalık falan tüketiyorum zaten ondan başka da hiç bir şeyi midem almıyor. Ama açık hava fena fikir değil teşekkür ederim❤️
Huseyinege Primal dr gerçekten çok iyi geliyor bem 3.kutuyu bitirdim.onu kullanmadigimda beri sabah bulantıları kusmaları kokulardan etkilenmek iştahsızlık kalmadı çok sukur.fiyati 70 tl ama gerçekten iyi geliyor.
esmerrmm Huseyinege neden saglik ocagi veya devlette yazdirmiyorsun cnm 70 tl cok fazla ben yazdiriyorum 30 küsür veriyor sanirim eşim oduyor yazilinca pek fiyatini bilmiyorum ama yazdirman daha iyi bilgin olsun😊
Hsynva7991 Defnemom maden suyunu biliyodum unutmuşum hatırlatdığın için teşekkür ederim denerim bunu🌹
Huseyinege esmerrmm özel olan ilaçlar yazilmiyor diye biliyorum ama yaziliyorsa tabiki neden daha ucuza almayalim az değil yani ve 15 günde bir alıyoruz.onu içeriğinde her kökü migdemi bulandırıyor öğürtuyor. Hele istifram basladimi hic bitmiyor bu ilaç o yüzden çok iyi .
Minnakkurabiyeveannesi27 Hsynva7991 Kuzum 9+6 yiz ama hergun olmasa da miğde bulantısı oluyor ve o miğde bulantısı olduğu zaman ne yaparsam yapayım bir türlü geçmek bilmiyor ilaçta kullanmak istemiyorum böyle boyle sanırım 4. Ayı bekleyeceğiz 🤷☺️
esmerrmm Huseyinege aynen bende aynı durumdayım gidip saglik ocaginda yada devlette kafin doguma 2 kutu prilam yazdiriyorum sende yazdirabilirsin cnm bosuna fazla para verme 🥰
Huseyinege esmerrmm bunu duyduğuma çok sevindim yazık 3 kere o parayı verdik çok tesekkur.ederim vitaminide vitafemin DHA veriyo 98 tl🙄
esmerrmm Huseyinege rica ederim . Vitaminleri malesef devlet karsilamjyor bende omega3 e 80 tl veriyorum 😅
esmerrmm Huseyinege aynen ama vitaminler dogumdan 6ay kadar daha kullaniliyor sanirim doktorun soyledimi bilmiyorumda ben dogrim daha kullanmam anam bacım yeter 🤣