Deletedmom93428 2 gün önce hastanedeyken 1 saat yürüdüm açılmam ilerlesn diye ve 20 30 kez squat yaptım ve bacakalrm o kadar hamladı ki şu an yürüyemiyorum 😁hayır bir de açılmam ilerlemiş olsa üzülmem 😁bu hamlama işi nasıl geçer 🙄
aylkkdn Deletedmom93428 ılık duş bir de kremler var ağrı sızı kremleri onla masaj iyi gelir ama belli bir zamanla geçer maalesef😊😊🤦🏽♀️
Adalina09 Deletedmom93428 Biz köyde tarlada çalışırken hamlardik yattikca daha çok agrirdi ama.bir sonraki gün yine tarlaya giderdik alışırdik.gecerdi kalk 20 30 tane daha yap azalır ağrı 😂
Deletedmom93428 Deletedmom93428 kaynana postu görümce postu olsa bakardınız dimi (!) gözünüz kör olmasın 😁😁
Deletedmom93428 Azizinannesi2 sağol knka aşırı işe yarra bu taktik 😁😁😁2 gündğr yatıyorum az yürüyüş yapaym diyorum olmuyor😁
Deletedmom93428 Esraali hshjdjddjndsksjks ay ne güldüm 😁 vallaha bende yaptım ama işte şu anda yürüyemiyorum fena acıyor 🥴
Esraali Deletedmom93428 dünden beri salca kışlık hazırlık yaptım ama yok tık yok dün gece ilk defa gördüm rüyamda kızımı
aylkkdn Deletedmom93428 😅 yapacak bir şey yok o zaman beklemekten başka ben de bir kere öyle oldum 2 3 gün çektim hamilelikte daha hamlamadım squat girişimlerine başlamadım daha ben de vur deyince öldürenler denim kesin hamlarım asddsdsss🤣
Deletedmom93428 Esraali bence seninki gelmeyecek bende ümidimi kestm zaten biz bütünleştik ya iyiyiz böyle🥴😁
Deletedmom93428 aylkkdn sakın yapma yeminnederm kalkamıyorum şaka bir yana nasıl canım acıyor yürürken😁
Deletedmom93428 Esraali 1 hafta var aramıızda benm oğlanın kafası vve karnı 39. Haftada 🙄 karnı neyse de kafası inşallah normal doğuma engel ollmaz o yüzden gelsn istiyorum zaten plesantasından da gözüm korkuyor 🥴