Dunyatatlisi 35+1 deyim. Bugün sabah tuvalete çıktıktan sonra hafif sümüksü bir akıntı geldi ardından da 1-2 damla kadar toz pembe kan geldi . Suyum gelmedi sancım ve agrimda yok. Aynı durumu yaşayan var mı ?
ozlemksu Dunyatatlisi 35+3 de benimde nişanım geldi. 37+4 olduk bugün ne gelen var ne giden 🤦♀️ Ben nişan gelince doktora gittim muayane oldum. Hazırda bekleyelim dedi ama 2 hafta oldu. Sizde muhakkak gidip bir muayane olun
badeilemerve Dunyatatlisi benim 33. Haftada gelmeye başladı o tip akıntılar maalesef benimki erken doğum belirtisi yemiş aralıklı olarak iki hafta boyunca geldi 35+4 de doğum yaptım ihmal etme canım kontrole git benim bebeğim gelismisti 2.900 doğdu kuveze de girmedi ama yine de sen doktora ilet belki erken doğum belirtisi değildir ama bilmelerine fayda var ☺️
Esan Dunyatatlisi benim 20.haftamda oyle bir akinti geldi ama hirbir sorun olmadi risk falanda gorunmedi su an 38+1 im. Iliski oldumu bir kac gun icinde? O da yapabiliyo
Eriminannesi04 Dunyatatlisi Bende sürekli akıntı var. Hemde çok ama ilk gebeliğim Nişan olsa bile ben bilmiyorum ilk gebeliğim
Eebbrruuu ozlemksu ağrınız var mıydı? şuan aynı durumdayım bende birde belim ağrıyor adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor doktor beni de eve gönderdi 2cm açıklık varmış çok endişeliyim akıntımda kan ara ara devam ediyor sizin akıntı+kanama ne kadar sürmüştü?
Dunyatatlisi Yarın muayenem vardı o yüzden bugün takip edip yarın mi gitsem dedim şimdi bugün gitsem doktorum yok hastanede
Dunyatatlisi Esan yok hayır ama cuma günü açıklık var mı diye muayene olmuştu belki ondan kaynaklidir
ozlemksu Eebbrruuu benim çok az sürmüştü. 2 cm kadar açılmam oldu ama sonrasında durdu hiç bişry yok şuan. Sancılarımda yok denecek kadar azaldı. Birde bebeğin kilosu ve gelişimi yerindeyse korkmayın hiç endişelenmeyin.
Eebbrruuu ozlemksu sabah fazlaydı akıntımda şuan yok denecek kadar azaldı ağrı da daha az sabaha göre çok teşekkür ederim🙏 36+1 iz kilosu2750 gelişimi ve kilosu iyi dedi doktorumuz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza