Selam. Kızlar sanırım bir çok kişi bu durumu yaşıyor bende 13 haftalık hamileyim aynı zamanda çalışıyorum fakat geçen hafta ise gittiğimde sabah saat 8 de hava serin ken pervane açtılar ve kuvvetli bir pervane bnm sırtıma vuruyordu tabi ben üşümeye başladım iki gün snra da grip oldum ama ne yaptıysam geçmek bilmedi nane limon ıhlamur ballı süt karabiberli süt mandalina (mandalina portakal limon ) sıkıp suyunu içtim sabahları ac karnına kaçı boynuzu pekmezi tüketim en etkili olipsten aldım hergun burnumu ılık suyla temizledim dus aldm ama yok denemediğim birsey kalmadı boğaz ağrısı da vardı o geçti ama burun tıkanıklığı geçmiyor uyuyamıyorum 3 saat uyudum sadece okyanus suyu spreyi kullandm yok at kestanesi kullandm yok ne yaptıysam gecmek bilmedi bugun tam 5 gün oldu eczaneci bir arkadasm var az önce onla grstm bna memorix kullan yada bn sana bir karışım yapayım kesin geçer sana da hiç zararı yok dedi bugün onu almaya gdecem inşallah faydasını görürsem sizi bilgilendiririm herkese geçmiş olsun