Bir_tospik_beklerken Kusciviltisi ben hep kosla kullandık babamın evinde gayet memnunum. Şimdi kendi evimde de aynı şekilde bende duydum bulaşık tableti, şeker atanları ama kola zaten çok iyi ve güçlü bir deterjan.gerek duymadım o yüzden 🙏🏻
nvn-mutlu Yagmur00 valla ben 3,4 senedir böyle yapıyorum henüz hiçbir sıkıntı yaşamadım tüllerim on bir yıllık oldu sapa sağlam 🥰
nvn-mutlu Yagmur00 hmm doğrudur canım benim bir sıkıntı olmadı çok şükür acaba çok mu doluydu makine lastiğe sıkılıp yırtılmış olmasın
Calisananne25 Kusciviltisi ben de kosla tül deterjan ve parlatıcı ile yıkıyorum ekstra yumuşatıcı ekliyorum düşük ısı ve en düşük devirde 2 saat kadar yıkıyorum. 🥰
Calisananne25 Kusciviltisi açıkçası diğer deterjanlardan çok büyük fark görmedim ama tabii parladı güzel koktu ama vaovv inanılmaz farklı diyemem deterjan olarak 🥰
Seda_nrr Kusciviltisi Anneme sordum 😂 Beyaz sabunu rendeleyip sıcak suda eritip ılık bolsuyla karıştırıp tülleri ıslıyormuşuz 😅 Bir gün bekletip ertesi gün onun içinden direk makinaya atıp toz deterjan ve yumuşatıcıyla yıkıyormuş 😅 Sonra komşular soruyormuş nasıl böyle beyaz diye 😂
Kusciviltisi Seda_nrr ahahahahaha bende işte tam komşuların soracağı beyazlık arıyorum 🙈😂 şuan bekletecek hiç vaktim yok ev taşıyorum bidahakine inşallah teşekkür et annene yerime ellerinden öp ♥️♥️
Ela20 Rabissen perdeler en doğru nasıl yıkanır yani tül e güneşliğe zarar vermeden nasıl yıkamamiz kaç derece devirde yıkamamiz gerekir
Rabissen Deletedmom15262 @Kusciviltisi Ela20 genelde makinalarda ki perde programı yeterli o yoksa 40 derecede 600 devir yeterli . Beyazlar için toz deterjan veya kosla perde için olan deterjan kullanabilir siniz . Asla bulaşık makinası deterjanı kullanmayın . Biraz sert dik durmasını isterseniz eski çamaşır kolaları kullanılır bu beyazlık da verir . Perde ucuz hergün alınan bir ürün değil . Yanlış bilgiler yayıp insanları mağdur etmemeli . Ve tekrar edeyim yumuşatıcı asla kullanmayın perdenin kumaşı buna uygun değildir
Damla34567 @Kusciviltisi bulaşık tableti tülü aşındırıp yırtıyor bilginiz olsun pek tavsiye edilmiyor 🌸babamın mefruşat dükkanı var bizi uyardı 😄