Heather papatyaanneee kanunda toplu kullanabilir yazmaz işveren müsaade ederse eğer karşılıklı İK ile bir dilekçe gibi bişey imzalanıyor öyle kullanılabiliyor karşılıklı iyi nyet varsa çalışanla arada. Onun dışında kanunda kullanılabilir demez.
Pammuk papatyaanneee ilk 6 ay içinde kullanabiliyorsunuz kamu kurumlarında yol artık ilk altı 3 ay sonraki 6 ay için günde bir buçuk saat
papatyaanneee Heather Evet kanunen olmadığını gördüm. Ama İK ile görüşerek bunu kullanan olmuş mu diye merak ediyorum
Heather papatyaanneee kullanan çalışma arkadaşım oldu ama kurımsal bir amerikan şirketindeyalvar yakar.
papatyaanneee Heather Kurumsal bir bankada çalışıyorum bakalım ne diycekler İK ile görüşeceğim zamanı gelince artık
Ossleemmmm Onu calistiginiz yer ile gorusmeniz gerekiyo. Bazi isyerleri kullanimina izin verirken bazilari izin vermiyo
Ossleemmmm Bende banka calisaniyim. 1 yasina kadar evden calisma bizdede yok. Sadece hamilelik suresinde 24-32 hafta araliginda evden calisma imkani saglandi
dnzcnrb papatyaanneee hamile olduğunu öğrendiğinizde bildiriyorsunuz idari izne ayrılıyorsunuz pandemi sürecinde hamile olan kimse şubeye gitmedi doğumdan sonraki süreçte de 1 yaşına kadar evden çalışıyoruz yani bizde o şekilde yapı kredi de çalışıyorum
papatyaanneee dnzcnrb Hamile olduğumu zaten bildirdim. 24. Hafta idari izne ayrıldım. Fakat doğum sonrası 1 yaşına kadar evden çalışma durumu bizde yok.