gebeskaplumbaga Çatı muayenesi açıklığı tetiklermi? Dün kontrolümüz vardı 36+4 haftalığız doktor tahmini 15 güne doğurursun dedi nstde hafif sancılarım çıktı ama ben bian önce doğurmak istiyorum çok zorluyor artık çatıdan snra açıklığı olanlar oldumu 🌸
1prens_annesii gebeskaplumbaga 35 haftalıkken olmuştum 1 cm açıklığım vardı ertesi gün tekrar bakıldı 3 cm açıklığım vardı bir gün önce bakılmaktan mıdır kendiliğinden mi bilmiyorum.
Hazeleyes_ gebeskaplumbaga muayene nasıl oldu doktor vajinaya bakıyor mu ? Bakmadan mi yapıyor parmağı ile utanınca kasılıyoruz şimdi direk bakınca bende kasarım kendimi
Mom8237 gebeskaplumbaga 34.haftamdan beri 3 kere açıklık 37de de çatı muayenesi yapıldı en son gittiğimde açıklık yoktu yarın tekrar gidecem inşallah açıklık vardır diye dua ediyorum 😊
gebeskaplumbaga Bu arada çatı muayenesi ağrıyo diyolardı hiç ağrı hissettmedim korkudan kendimi kastım ama ağrımadı yani demek kişiden kişiye değişen bişey ilk kez olucaklar korkmayın derim 😅
Merve-1109 gebeskaplumbaga daha önce alttan muayene oldunuz mu benim açıklığa bakılmıştı alttan 15 gün önce ona benziyormu acaba çatı muayenesi merak ettim
gebeskaplumbaga Merve-1109 aynen iki parmağıyla bakıyo popona doğru iterek bakıyo açıklığı yoktu benim inşallah olur 😅
gebeskaplumbaga Mommannebrc doktordan doktora değişiyo ben 32de ve 36da oldum kimi daha geç bakıyo benim erken doğum riskim vardı diye 2 kere baktı
gebeskaplumbaga Hazeleyes_ yok ya vajinaya hiç bakmıyo sadece iki parmağıyla kontrol ediyo oraya bakmadan yapıyo yani rahat olun
Hazeleyes_ gebeskaplumbaga o zaman tamam valla insan utanıyor bende o sebeble hep içimde endişe vardı . Teşekkür ederim
gebeskaplumbaga Mom8237 inşallah gerçekten büyüdükçe zorluyor artık doğurmak istiyosun sağsağlim kucağımıza alırız inşallah 🙏
gebeskaplumbaga Hazeleyes_ rica ederim canım ztn yaparken seninle konuşuyo sakin ol diye hiç görmüyo orayı
gebeskaplumbaga Gzydn 25 30 gösteriyordu kağıtta ki ztn bi haftadır adet olacakmışım gibi karnım ve sırtımda yanma ağrı var